KKD Playoffs, Finale

Wie promoveert naar Eredivisie?

  • ADO Den Haag

    Stemmen: 4 36,4%
  • Excelsior

    Stemmen: 7 63,6%

  • Totaal aantal stemmers
    11

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ongekende domper zeg... Je bent 75 minuten lang beter, maar beloont jezelf gewoon niet door slechts één goal te maken en ADO in de wedstrijd te houden. Dan gaan zij opportunistisch spelen in het laatste kwartier en kan 'ie altijd een keer verkeerd vallen, zoals ook gebeurde.

Maar goed, Excelsior is voetballend echt de betere ploeg, dus je hoeft echt niet te verliezen zondag in Den Haag. Uithuilen en volle focus op die wedstrijd.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Jammergenoeg is de selectie van Excelsior te smal om 2 wedstrijden per week op niveau te spelen.
Niemeijer is niet fit en moest er in de rust uit, Azarkan kon maar 60 minuten spelen en Dallinga is duidelijk moe en haalt lang niet meer het niveau van eerder dit seizoen. Helaas heeft Excelsior geen gelijkwaardige vervangers voor hen.

ADO heeft een bredere selectie en ik vrees voor Excelsior dat dit de doorslag gaat geven aanstaande zondag.
 

JMD

Well-known member
Eens. Mij maakt het ook niet veel uit, zou beide ploegen in de eredivisie mooi vinden...

Daar had ADO direct al een kans
 

JMD

Well-known member
De VAR geeft hem, maar deze had Makkelie ook zelf wel mogen geven, staat er bovenop, hand op een onnatuurlijke positie. Duidelijker ga je ze niet krijgen.

Dallinga schiet extreem zwak in... Mijn hemel
 

Batigoal

Well-known member
Dit hadden we kunnen weten. @Jamel is fan van Excelsior en aangezien zijn beide andere favoriete clubs afgelopen week hun finale verloren, zal het ook niks voor de Rotterdammers worden vandaag.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Waardeloos dit. Ik wist dat het lastig zou gaan worden, zoals Simon van de week ook al aangaf. Maar eigenlijk is het vrij kansloos en dat is wel zuur. Snap echt niet waarom Dallinga hem weer nam. Die heeft er al zo veel gemist.

Verder wel weer fascinerend, zo'n uitwedstrijd. Buscombi is enkel maar strenger geworden. In totaal vier controlemomenten twee uitgebreide fouilleringen. Verschil met Feyenoord is dat het gros hier in het vak wel fijn volk is, waar je een leuk gesprek mee kunt voeren. Staan alleen ook een stuk of 30 Stone Island boys, waardoor ik me wel een beetje zorgen maak over hoe het na afloop gaat zijn.

Maar goed, we hebben nog een helft. Hup Excelsior!
 
Bovenaan