Recente inhoud door Deathprod

 1. Deathprod

  Premier League

  Abramovich heeft voor 1,3 miljard euros witgewassen via de ING. Ben ook wel benieuwd of de eigenaar van Vitesse (Oyf) erbij is betrokken, want die beheerde via het bedrijf Millhouse de bezittingen van Abra.
 2. Deathprod

  Beloftenteams in de piramide

  Het gaat niet om het niveauverschil van spelers met andere clubs. Het gaat om het onderlinge niveau tussen de spelers bij het beloften elftal. Waar je dus de beste spelers vervangt door reserve spelers.
 3. Deathprod

  Beloftenteams in de piramide

  Vervang bij elke willekeurige club de 4 beste spelers voor een 4-tal spelers van de reservebank of zelfs uit een lager elftal en je hebt gewoon een enorm kwaliteitsverschil.
 4. Deathprod

  Beloftenteams in de piramide

  Feyenoord O21 is trouwens nog niet echt op dreef zag ik. 3-1 verloren van ADO.
 5. Deathprod

  Beloftenteams in de piramide

  Maar NAC niet met 6-1 gewonnen.
 6. Deathprod

  sc Heerenveen Nieuws topic

  Op het eerste gezicht een paar goede aanwinsten. Batista en Bochniewicz doen het prima tot dusver. Altijd mooi meegenomen als spelers direct het niveau al aankunnen.
 7. Deathprod

  Beloftenteams in de piramide

  De topclubs willen geen vaste selecties want anders was dat allang gebeurd. Het is namelijk elk jaar het zelfde verhaal.
 8. Deathprod

  KKD Speelronde 4

  Reinders, Evjen en Aboukhlal zitten toch ook in de 1e selectie? Het gaat er ook meer om dat het tov de wedstrijd tegen NAC op 5 plekken is veranderd met veel 1e selectie spelers. Dus ja competitievervalsing inderdaad.
 9. Deathprod

  Seizoensgidsen 20/21

  Drachtster Boys en Blauw-Wit '34 denk ik ook. Quick '20 en Quick Boys behoren denk ik tot de grootste verenigingen van Nederland. In West II behoren buiten de eerder genoemde clubs ook Voorschoten 97, DSO, Nieuwerkerk. RKDEO en ARC tot de clubs met de meeste leden.
 10. Deathprod

  sc Heerenveen Nieuws topic

  Jonge ploeg nu dat Heerenveen. Eigenlijk een beloftenteam + Veerman, Mulder en Woudenberg. De rest van de selectie is onder 23 dacht ik.
 11. Deathprod

  Vitesse Nieuws topic

  Plus nog een speler.
 12. Deathprod

  ADO Den Haag Nieuws Topic

  Wel een vreemde aanwinst. ADO heeft juist op het middenveld een aantal talentvolle eigen spelers, zoals De Boer en Steijn. Die komen nu dus waarschijnlijk aan minder speelminuten. Ik had overigens verwacht met zo'n jonge ploeg dat ze nog een paar sterkhouders zouden contracteren.
 13. Deathprod

  De Bondscoach

  Bij Ajax was het veel Balletje breed, balletje terug. Of je daar met de huidige ontwikkelingen in het voetbal nog ver mee kunt komen vraag ik me af. Dus qua spel hoef je er in ieder geval niet voor thuis te blijven.
 14. Deathprod

  FC Emmen

  Gokken, alcohol mag wel. Zwart geld uit Rusland witwassen geen probleem, Spelen in landen waar ze het niet zou nauw nemen met de mensenrechten ook prima, en dan dit niet goed keuren. 😂🤣
 15. Deathprod

  ADO Den Haag Nieuws Topic

  Ja maar vorig seizoen was natuurlijk extreem slecht. Ik heb nog nooit zoiets gezien. Dat was echt wanbeleid met al die huurlingen in de winterstop + trainer.
Bovenaan