Championship en lager

Status
Niet open voor verdere reacties.

De Groene Scout

Well-known member
Lees net dat hij vanmorgen om 8.00 uur op kantoor moest komen en om 8.05 al weer in de auto zat met de vervelende mededeling al op zak.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Nou hopelijk wel een mooie afkoopsom. Ik neem echter aan dat ze gezien hun trackrecord qua ontslagen geen langdurige contracten afsluiten in Engeland.
 

Joost

Well-known member
Wat hebben ze daar voor verwachtingspatroon dan? Als je met een gepromoveerde club toch je puntjes bijeen sprokkelt, is er toch niet veel aan de hand? En dan de interim w?l een heel seizoen de kans geven. Tsja, laat Brentford dan maar weer rap degraderen.

Vorig jaar verloren ze in de play-offs. Dit is het 2e jaar in de Championship.

De Championship is een competitie waarin de verschillen heel klein zijn. Als je dan met Brentford 4 basisspelers kwijtraakt dan bestaat altijd de kans dat het minder gaat. Ze hebben ook een behoorlijk zware competitiestart gehad dus dit is echt mismanagament van de bovenste plank.
 

Fabian

Active member
Zonde zeg. Jammer dat hij niet wat langer de kans krijgt. Aan de andere kant werkt het nou eenmaal zo in Engeland/Championship. Vorig seizoen hebben zo'n 20 managers het einde van het seizoen niet gehaald.

Het blijkt een club als geen ander ondanks al die statistieken. Na 8 wedstrijden de trainer ontslaan, kan niet anders zijn dan op basis van emotie. Het is wel heel snel.

Ze hopen nu op een schokeffect, maar volgens mij wijzen statistieken juist uit dat dit nauwelijks plaatsvindt.
 

zwammy

Well-known member
Zat wel weinig voetbal in vond ik. Met een gelukkige wissel wonnen ze van PNE, ook al geen hoogvlieger.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan