Ga je mee naar het stadion?!

Jozsef

New member
Heb er vanmiddag een gekocht bij de Appie, 13 euro, 4400mAh.

:duim:

Action, ?12.95. 6000mAh. 2 usb-poorten. :rumcolaa:

4._zpsslbal7h6.jpg
 

inhethoekje

Active member
Mooi ding, maar ik ga niet half Arnhem door op zoek naar een Actionwinkel voor zo'n ding wat ik misschien maar 2 keer per jaar gebruik.
 

Jozsef

New member
Dat weet ik. Je zei ook nog dat ie van de Action kwam. Bedankt dus voor de tip, werkt perfect.
Paar daagjes Limburg achter de rug, met mijn I-phone 4 kwam ie dus goed van pas.
 

inhethoekje

Active member
Die van mij is wel dunner en smaller dus voor in een jas is dat toch wel prettiger, die 1400 mAh minder neem ik dan maar op de koop toe, ik loop al met een Note 4 dus nog een koelkast extra in de jas is mij iets teveel van het goede.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ga je mee naar het stadion?!

De wedstrijd is in De Kuip Lennard.

Ik ben zelf rond een uurtje of vier bij De Kuip. Toch nuttig de dag kunnen indelen met die kwart voor vijf pot. Ontbijten bij de Tafel van Kees. Daarna een rustig duurloopje gedaan van tien kilometer. Vervolgens even warm eten en het laatste stuk PEC - FC Twente kijken en bij het eindsignaal lekker op de fiets richting trein. Past allemaal precies.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Jamel, Fabian, Eloy en ik gaan overdag al naar Varkenoord. Jamel, Fabian en ik zijn sowieso wel in voor Varkenoord. Alleen nog even kijken wie nog meer en wie er kaarten kan fixen. Er is een clubcard verplichting (4-1). Die valt natuurlijk te omzeilen met de Jamel charmes, maar die werkt de hele week in Brabant.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik heb een clubcard. Op de naam van m'n zoon. Niet doorvertellen.

Dat heb je wel eens verteld. Misschien dat ik binnenkort maar weer eens mijn zussen registreren. Hun Feyenoord clubkaarten zijn toch allang en breed verlopen. Met een Excelsior clubkaart zullen ze ook geen probleem hebben.
 
Bovenaan