Championship en lager

Status
Niet open voor verdere reacties.

Joost

Well-known member
Er kwam weer eens een koploper naar Exeter. Leyton Orient had 5 gespeeld 15 punten en droop vandaag met 4-0 af.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Nee he... zal wel weer een foeilelijke sponsornaam worden.

The Football League could rename its three divisions as part of a rebrand planned in time for the start of next season. The names Championship, League One and League Two may all be scrapped in a bid to boost the league?s brand identity. The three divisions have been known by those monikers since another rebrand 11 years ago saw the league abolish the titles First, Second and Third Division.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Hopelijk wordt het tenminste weer iets met first, second en third. Het is natuurlijk belachelijk dat het derde niveau League One heet.
 

Nik

Member
Gisteren en vanavond een doordeweeks programma in de Championship. Brighton gaat nog steeds aan kop, en staat 5 punten los van nummers 2 en 3 (Middlesbrough en Burnley). Manu wacht nog steeds op zijn eerste minuten bij de koploper, en oud-eredivisie spelers Jordan Botaka en Tommy Oar zitten vooralsnog niet bij de selecties van Leeds en Ipswich.

Vanavond komt Chery nog in actie met QPR tegen Blackburn. De wedstrijden van gisteren zijn hier terug te lezen in de terugblik.
 

Kralinger

Administrator
Forumleiding
Derby begint nu ook te winnen, na 4 gelijke spelen en 1 nederlaag in de eerste 5 wedstrijden hebben ze nu 2 keer op rij uit gewonnen, bij Preston en Reading.
 

De Groene Scout

Well-known member
Exit Marinus Dijkhuizen bij Brentford. Ook assistent Roy Hendriksen kan de koffers pakken.
Dat is snel.
 
Laatst bewerkt:

Satyr

Administrator
Forumleiding
Tsja, het was sowieso al onmogelijk om beter te presteren dan de vorige manager, maar dit is wel heel snel.
 

Makanaky

Well-known member
Wat hebben ze daar voor verwachtingspatroon dan? Als je met een gepromoveerde club toch je puntjes bijeen sprokkelt, is er toch niet veel aan de hand? En dan de interim w?l een heel seizoen de kans geven. Tsja, laat Brentford dan maar weer rap degraderen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Je bent denk ik in de war met Bournemouth. Die promoveerde naar de PL. Brentford speelde vorig jaar al in de Championship en haalde de playoffs.
 

Nik

Member
Zonde zeg. Jammer dat hij niet wat langer de kans krijgt. Aan de andere kant werkt het nou eenmaal zo in Engeland/Championship. Vorig seizoen hebben zo'n 20 managers het einde van het seizoen niet gehaald.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Er zal ook niet snel meer een andere Engelse club opstaan neem ik aan? Hij kan dus wachten op het moment dat er een in Nederland iemand uit vliegt.
 

Pascallovic

Well-known member
Erg snel inderdaad om nu al iemand de laan uit te sturen, die je een paar maanden geleden nog hebt aangesteld voor het nieuwe seizoen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan