5e speelronde

Miramar

Well-known member
Wat een ergernis weer. Het zegt genoeg dat ik met de pest in mijn lijf in de tram sta na een overwinning.

Elia nooit meer uit de basis, aub. En Toornstra er nooit meer in.

Bilal en Kuyt speelden beroerd. Toornstra viel redelijk mee.
 

Max

Administrator
Forumleiding
5e speelronde

Toornstra was zichtbaar met fouten en verder onzichtbaar. Nooit meer opstellen inderdaad. Verder was het wat je er van kon verwachten als je een creatieve speler voor de bal hebt spelen met een hoop ren je rot spelers en een spits. Vejinovic speelde niet geweldig, maar die bedacht soms nog iets onvoorspelbaars. Helaas dusdanig onvoorspelbaar dat medespelers het vaak niet begrijpen. Het was verder geen toeval dat Karsdorp de bal op Elia gaf. Zolang de coach dit soort opstellingen blijft maken, dan krijg je dit soort voetbal.

Opvallend was overigens toen Kramer geblesseerd op de grond lag dat het liedje van Achahbar werd gezongen, terwijl Kazim aan het warmlopen was en Achahbar op de tribune zat. Verder klonk er zelfs een licht fluitconcert bij Kazim zijn entree gecorrigeerd met het toezingen van Kazim. Ik kan mij even zo snel niet de laatste speler herinneren die hiermee te maken had. Tegelijkertijd hing er ook een spandoek in het stadion dat Kazim een held is en blijft of zoiets. Had geen goede invalbeurt, maar een Kuyt had op een bepaald moment Kazim weg moeten sturen toen er ruimte lach. Als je dat soort ballen al niet meer krijgt al spits... Kuyt koos echter voor een matige bal tussen twee andere Feyenoorders in. Kuyt dreigt langzamerhand een probleem te worden die wellicht nog valt op te lossen door hem i.p.v. Toornstra of Immers achter de spits te laten rond rennen.
 
Laatst bewerkt:
?

?uti

Guest
Lekker hoor zo'n vroege 1-0 tegen Heerenveen. Ik zei al tegen die vent naast me op de tribune dat Groningen moest zorgen dat het gauw op voorsprong kwam en prompt lag de bal al in de goal. De 2-0 viel ook snel en was meer dan verdiend want Groningen wilde aanvallen en cre?erde kansen. Bij rust had met misschien wel 4 of 5-0 kunnen staan. Heerenveen gaf erg weinig weerstand aan Groningen. Slechts een heel korte fase had Heerenveen een licht overwicht maar echt spannend konden ze het niet meer maken, ook niet na de 2-1. Maduro is echt een geweldige versterking, die brengt zoveel rust en coacht de jonge jongens ook goed. Rusnak werkt hard en is constant dreigend, Linssen goed goed, Tibbling was super, Hoesen speelde ook sterk, balvast en goed in de duels.

Ik denk dat Marseille het nog knap lastig gaat krijgen in Groningen.
 

Shayman

New member
Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Van der Heijden, Kongolo; El Ahmadi, Vejinovic, Toornstra; Basa?ikoglu, Kramer en Kuyt.
Elia op de flank, Kuyt ipv Toornstra en eigenlijk ook El Ahmadi eruit voor Vilhena. Volgens mij heb je het dan aardig staan.
 

Pascallovic

Well-known member
Kuyt heeft op 10 volgens mij zelden tot nooit gespeeld, dus hoezo zou hij daar wel passen? Voor de rest brengt hij eigenlijk precies wat hij altijd doet, dus daar had gewoon een plan voor moeten zijn. Anders haal je hem niet lijkt mij. Ik sluit niet uit dat hij achter de spits ook geen functie heeft en wat is dan de bedoeling?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Kuyt heeft op 10 volgens mij zelden tot nooit gespeeld, dus hoezo zou hij daar wel passen? Voor de rest brengt hij eigenlijk precies wat hij altijd doet, dus daar had gewoon een plan voor moeten zijn. Anders haal je hem niet lijkt mij. Ik sluit niet uit dat hij achter de spits ook geen functie heeft en wat is dan de bedoeling?

Geen idee of hij daar wel zou passen. Alleen Immers en Toornstra zijn beide ook ren je rot spelers die de kwaliteiten voor een echte nummer tien niet hebben en draaien tot dusver een rampzalig slechte voorbereiding plus competitie. Als een nutteloze Kuyt op de zijkant wordt vervangen door een nuttige kracht en Kuyt vervolgens op de plek van de nutteloze Toornstra/Immers komt te spelen, dan word je er als het goed is sterker van. Een andere optie is de bank. Mocht Kuyt overigens niet nuttig zijn op de flanken, dan wordt het erg dun bij ons op de flank. Met Elia en Bilal hebben we eigenlijk maar twee buitenspelers over. Achahbar zal vervolgens wel weer in beeld komen als lapmiddel, maar daar is hij eigenlijk nauwelijks geschikt voor naarmate je verder van de goal komt te spelen door het gebrek aan snelheid. Zijn kracht ligt in en rond zestien.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Van harte Erka! Ik moest tennissen, dus niets gezien, maar ik ben niet verrast. Voorin klopt er niks van bij ons en de trainer blijft Bijker maar opstellen centraal. Een heel duel met Veerman, hoe armoedig.
 
Bovenaan