Premier League

PES5

Administrator
Forumleiding
Tot aan 21 november was hij nog volledig buiten beeld, speelde maar 2 minuten. Doet het nu even prima maar lijkt me nog te weinig om een uitverkiezing te rechtvaardigen. Sowieso een carrière van horten en stoten.

Als je concurrenten Promes en Babel heten, mag je al snel hoop koesteren.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Brighton is al drie duels ongeslagen en Arsenal blijft een topclub en won van megatopclub Chelsea.

Een echte topper dus.
 

JMD

Well-known member
United wint diep in blessuretijd door een van richting veranderd schot van de Wolves en komt dus op 2 punten van Liverpool.

Allardyce vindt dat hij (met zijn 66 jaar) in de risicogroep zit en dus geen corona wil oplopen... Had de beste man daar een week of 3 terug niet aan kunnen denken toen hij deze baan aannam, dat hij een risico nam? En dat hij dit zegt na een 0-5 nederlaag tegen Leeds en niet na de 1-1 bij City en Liverpool is natuurlijk toevallig... ;)

Arsenal won overigens bij Brighton en kan weer even naar boven kijken (gat naar Chelsea is bv maar 6 punten), Sheffield won zelfs niet bij Burnley en staat na 16 duels op 2 punten. Die zijn op koers voor de slechtste PL-club ooit op deze manier (Derby met ik meen 10 punten in 1 seizoen).

Vanavond Spurs - Fulham en Newcastle - Liverpool, dan 1 dag niks en dan gaan we vrijdag weer verder... :)
 

Makanaky

Well-known member
Wat een treurnis was dat ManU weer. Wmb stoppen met ze er alleen al daarom maar weer mee, lijkt wel wat op de Serie A van pak 'm beet 10 aar terug.
 

Eef de Kip

Well-known member
Nou dat doet idd pijn aan de ogen zeg, heb het 1 helftje uitgehouden. Echt ongelofelijk dat ze nog 2e staan ook.
 
Bovenaan