Championship en lager

Status
Niet open voor verdere reacties.

zwammy

Well-known member
Moet ik bij clubs kijken en dan de samenvattingen aanklikken? Of is er een snellere manier?

Iig bedankt :duim:
 

Nik

Member
Thanks ! Was een hoop werk met 2 man. We hebben alles via Word gedaan, was echt een ramp af en toe maar het resultaat is best aardig !
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Vandaag naar de League 2 wedstrijd tussen Crawley Town en AFC Wimbledon geweest.

De clubs hebben een paar jaar geleden mooie wedstrijden tegen elkaar gespeeld in de non-league, waarbij er enige rivaliteit ontstond. Vooral in het seizoen 2010-2011 was er een mooi seizoen in de (toenmalige) Conference, waarin Crawley uiteindelijk kampioen werd en AFC Wimbledon 2e werd en via de playoffs mee-promoveerde naar League 2. Het jaar hierop promoveerde Crawley Town gelijk door naar League 1, maar na hun degradatie afgelopen seizoen, spelen de ploegen nu weer tegen elkaar.

Crawley Town was in de 1e helft effectiever en promoveerde de enige serieuze kans tot een doelpunt.
In de 2e helft zette AFC Wimbledon gelijk meer druk en dat resulteerde al binnen 5 minuten in de gelijkmaker. AFC Wimbledon bleef de gehele 2e helft de betere ploeg en won verdiend met 1-2 (de eerste uitoverwinning sinds 2e kerstdag 2014).

Er was een schitterende sfeer in het uitvak, dat zeer goed gevuld was met 1.295 van de 2.988 toeschouwers (alle niet-aanwezige seizoenskaarthouders meegeteld).
 

Nik

Member
Voor de liefhebbers; Samenvattingen van speelronde 3! Met onder andere de mooie overwinning van Ipswich & de comebacks van Bristol City & QPR

 
Laatst bewerkt:

Nik

Member
Kyle Ebecilio is vanmiddag direct in de basis gestart met Forest.

Overigens een hoop Nederlanders in actie vanmiddag. De Vries onder de lat bij Forest, Roos en Chery spelen beide in de basis in een onderling duel en Wildschut voor het eerst dit seizoen binnen de lijnen bij Boro.
 

Joost

Well-known member
Ik verwacht stiekem best wel wat van Exeter dit jaar maar de start is een beetje twijfelachtig.

Mooie zege op Yeovil, kansloze nederlaag bij Northampton, winst bij Dag&Red en vanmiddag doelpuntloos tegen York. Wel waren ze veel beter dan York volgens het wedstrijdverslagje.

Dinsdag op bezoek bij Dick Advocaat en Sunderland.
 

Nik

Member
Chery scoorde gister zijn eerste en tweede goal voor QPR. Tegenstander was Rotherham, met Kelle Roos onder de lat. De vraag is hoe lang dat nog zal zijn, gezien hij een zeer wisselvallige indruk maakt, en al een aantal keer in de fout is gegaan.

Hier de samenvatting:
 

erka

Well-known member
Mooi, maar bij beide goals mag hij de andere spelers ook wel bedanken voor de voorbereiding en de assists.
 

Joost

Well-known member
Ik heb vanochtend voor het eerst die nieuwe show rond de Football League gezien.

Ze doen op zich weinig anders dan de BBC alleen is de setting wat anders. Er is bijvoorbeeld publiek en er zijn twee presentatoren die een nutteloze tablet vasthouden.

Qua samenvattingen vond ik het misschien wel wat beter dan de BBC. Ze leken wat meer beelden uit te zenden van meer duels en de echt lange samenvattingen van de Championship geschrapt te hebben.

De spelers van de clubs vond ik redelijk nutteloos.

Er was heel veel commentaar op de eerste aflevering die een enorme chaos was met beelden van de drie divisies door elkaar heen. Dat hebben ze snel weer aangepast en ik vond het een aangename show. Zeker omdat in de download de vele reclames eruit geknipt zijn.

Je kunt het in Nederland niet live zien want het is op Channel 5 maar er is een vaste uploader die wekelijks een torrent neerzet. Dat deed hij bij de FLS ook al dus die zal wel door blijven gaan met uploaden. Ik had m vanochtend in 10 minuten binnen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan