Het grote Feyenoord transfertopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Fabian

Active member
Mooi Kramer komt dus, die kunnen we afvinken.
Wat is de status van de transfer van Botteghin?

'Eric Botteghin moet zo'n 1,25 miljoen euro kosten'

Feyenoord heeft zich deze week officieel bij twee clubs gemeld: FC Groningen en ADO Den Haag. De Rotterdammers hopen Eric Botteghin en Michiel Kramer te kunnen overnemen, maar beide clubs laten in ieder geval in de media weten dat er niet over een verkoop te praten valt.
Het Dagblad van het Noorden verwacht in de persoon van Alfred Meester, Chef redactie van de krant, echter dat een transfer van Botteghin naar De Kuip rond gaat komen. ''Het zou me verbazen als hij niet naar Feyenoord gaat voor een bedrag van zo'n 1,25 miljoen euro. Wellicht vraagt Groningen meer tijd'', antwoordt de verslaggever vanavond op Twitter.

www.fr12.nl

Van der Looi zegt overigens dat Botteghin pech heeft en hij niet mag vertrekken. Ze hebben geen adequate vervanger.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Ja ik weet dat je niet met een YouTubefilmpje aan moet komen. Maar als je dat filmpje ziet, van de goals van afgelopen seizoen, dan heeft ie gozer echt techniek. Die doelpunten die hij maakte zijn echt technisch zeer knap.

Tsja, dat zegt me dus niet zoveel. Onderstaande doelpunten zijn technisch ook niks mis mee. Waar het mij om gaat zijn de meevoetballende momenten. Die zijn bij Kramer gewoon zwaar onder de maat. En ja, ik heb genoeg volledige wedstrijden van ADO gezien om die conclusie te trekken. Maar als hij straks wel komt dan krijgt hij natuurlijk mijn volledige support. En schiet 'ie er toch 20 in, dan ben ik de eerste die hier mijn ongelijk toe komt geven. Ik geloof er alleen echt niet in.

Hier die goals. Vooral die laatste is zeer fraai.

 

De Wolf

Well-known member
Een goeie defensie is noodzakelijk, vraag mij af waar die linksback blijft. Vilhena dat kan toch niet.
 

JFK

Well-known member
Een goeie defensie is noodzakelijk, vraag mij af waar die linksback blijft. Vilhena dat kan toch niet.

Ik vond dat ie dat nog geen eens zo slecht deed. Alleen moet Vilhena eens leren zich te beheersen en normaal te gedragen.
 

Eef de Kip

Well-known member
Eigenlijk toch te treurig voor woorden dat je vast moet stellen dat Basel een stap omhoog is voor die jongen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Zoals wij nu spelen is de halve eredivisie ongetwijfeld een stap omhoog.
 

inhethoekje

Active member
Als van Bronckhorst niet snel ingrijpt dan loopt het helemaal uit de hand, dit ziet er zo verrot uit dat ik me niet kan voorstellen dat de sfeer prachtig is binnen het elftal.
Hier lopen er een paar tussen die de sfeer dusdanig verpesten op de een of andere manier dat anderen daar onbewust in meegaan.
 

Fabian

Active member
Het is nu al kut met peren en de eerste bal moet nog getrapt worden.

Slecht voetbal, rumoer in de selectie, onbegrijpelijke technische beslissingen, te late interesses...

Ik vrees voor een heel moeilijk seizoen met magere perspectieven.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Je enige redding is dat de andere clubs net zomin klaar zijn voor het seizoen.

Feyenoord moet snel gewoon lekker 4-4-2 gaan ballen met lopers en opportunisten, want voetballend is het wel heel matig. Bilal krijgt het meeste applaus en leverde 2 heerlijke voorzetten af, maar ik herken hem niet. Geen actie, geen durf, geen flair. En die Manu.... 5 van zijn 6 aannames gewoon verkeerd.

Eerlijk is eerlijk, toen die gekke Kazim erin kwam, gebeurde er wel iets. Hij en Kuyt voorop en zet er maar flink wat lopers omheen en achter. Zeker thuis snel die ballen naar voren en je krijgt de Kuip op je hand.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan