Feyenoord - Go Ahead Eagles

Eresd?g?

Banned
Gaat Feyenoord het nog spannend maken voor Vitesse? Hoop t niet. Waar lag t aan vandaag heren? Heb niks meegekregen....
 

Abubakari

Well-known member
Mijn god... Denk je dat Ajax lmlendig is, blijkt het n?g lamlendiger te kunnen.

Uit naar Groningen (in vorm en in the flow) en PEC en Vitesse thuis? Dat wordt nog spannend met een Vitesse wat al 12 wedstrijden ongeslagen is en vrijwel alle wedstrijden heeft gewonnen van die twaalf. Kun je in de PLay Offs Europees voetbal ook nog verkloten.
 

Pascallovic

Well-known member
Laatste wedstrijd tegen Vitesse zal de boel en sfeer nog wel worden opgepompt, waardoor ze die derde plek wel gaan pakken.
 

Max

Administrator
Forumleiding
FC Groningen zal volgende week al het vizier gericht hebben op de bekerfinale, dus die zullen net als Feyenoord zonder goede wedstrijdinstelling aan de wedstrijd beginnen. Dan lijkt mij een gelijkspel wel haalbaar. Dan vinden we hopelijk wat motivatie om in ieder geval niet thuis van Vitesse te verliezen. Vervolgens treffen we hopelijk de laatste speelronde een PEC die wel klaar is met het seizoen. Dan zou het al met al goed moeten komen met die derde plaats. Het is zowaar weer spannend nadat je twee weken geleden negen punten voorsprong had op Vitesse. Dat naar speelrondes tegen Willem II en Go Ahead Eagles.

Het enige positieve dit jaar was de Europese campagne waarin we knap en soeverein door de groepsfase kwamen, na een moeizame kwalificatie via Luhansk. We zijn uit de beker geflikkerd door Go Ahead Eagles en we hebben geen moment de toppositie of de tweede plaats in zicht gehad. Als men denkt dat Kuyt the missing link is, dan hebben ze het goed mis.

Overigens een vervelend einde zo voor Rutten. Het is maar afwachten of hij met Europese kwalificatie thuis kan afsluiten. Al valt het mij nog mee. Ik had na zijn bekendmaking niet te verlengen wel een snelle escalatie verwacht, maar die is uitgebleven door zelf punten te pakken en het falen van de concurrentie.
 
Laatst bewerkt:

Max

Administrator
Forumleiding
Ook vanaf plek 4.

Het enige wat van belang is, is wie meedoen aan de playoffs: als Zwolle de finale wint zal de nummer 8 ook meedoen.

Wat op dit moment FC Groningen is. Als het zo blijft dan mag de bekerwinnaar de poulefase van de EL instromen en de verliezer de playoffs spelen.
 

Jozsef

New member
Rutten genomineerd voor trainer van het jaar, en bijv een Jurgen Streppel niet.
Het is on je dood te schamen na het zoveelste mislukte seizoen.
Ik eis geen kampioenschap, dat kan ook bijna niet meer maar 1x per week je helemaal leeg lopen is toch niet teveel gevraagd?
Dit Go Ahead was zo slecht....kom op zeg. En die trainer maar pochen over de teamprestatie. Wat een lul!
 
Bovenaan