FC Twente Nieuws topic

SanMark.

Well-known member
FC Twente heeft bijna een nieuwe hoofdsponsor binnen. Gaat om Vredestein, de bandenfabrikant zou er 2 miljoen euro per jaar in willen stoppen. Daarnaast komt er ook nog een nieuwe shirtsponsor. Het kan niet op. :duim:

Meestal staat de hoofdsponsor toch op het shirt ?
 

de waan

Well-known member
Ik begreep hem ook niet helemaal, nee.

Xxxio was dus goed voor 3,2 miljoen per jaar.
 
Laatst bewerkt:

De Groene Scout

Well-known member
Nou het werd dus geen Vredestein, maar Webprint. Webprint is een online afdrukcentrale voor digitale foto's en producent van fotoboeken.
Vredestein zou de 2 miljoen die gevraagd werd, toch een beetje te gortig vinden. Blijkbaar het bedrijfje uit Oldenzaal niet.

Direct ook maar even een Braziliaanse verdediger gehuurd. Bruno Ivini (centrale verdediger) komt op huurbasis over van Napoli. Hij heeft daar volgens mij 2 jaar op de bank gezeten, dus of het ook daadwerkelijk een versterking is, is nog maar de vraag.
 

fr-keff

Active member
Is het nu helemaal mis met Twente of is de leegloop/verkoop wel meegevallen? Hoe staat de selectie nu?
 

Eresd?g?

Banned
Ze staan er wel redelijk voor. Duurste spelers zijn verkocht. Benieuwd of Corona en Ziyech blijven.. Dat zijn de laatste relatief dure spelers. Denk dat ze zich moeten richten op de middenmoot.
 

Batigoal

Well-known member
Verdedigend is het magertjes wat er over blijft en dat was al de minste linie. Voorin en op het middenveld heeft FC Twente geloof ik nog genoeg over om een redelijk team op de been te brengen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ze missen alleen een spits.

Klopt, zeker nu Corona later aansluit en Borven er nog lange tijd uit ligt. Verder is op een links back na alles gewoon dubbel bezet en lijkt de eeste 15 man ook zeker linkerrijtje waardig. In de breedte is het wat magertjes en lijkt het niveauverschil met de restgroep erg groot. Boel fit houden dus.
 

de waan

Well-known member
In hoeverre is er nog een kans dat Gutierrez en of Ziyech nog weggekaapt worden voor eind augustus? Kan me toch voorstellen dat die twee wel oren hebben naar een vertrek.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ziyech gaf laatst nog aan het fantastisch te vinden bij FC Twente en dat hij nog steeds heel blij was met zijn stap.
 

gevegt

Well-known member
Supporters eisen in een brief dat er een onafhankelijk onderzoek komt naar de financi?le crisis bij FC Twente.
Dat is toch wel goed nieuws, ze kunnen schrijven.
 

Jozsef

New member
Alsof Vak P het geweten is van de club. Ik zou als bestuur echt een dikke middelvinger opsteken. Zeker sinds die kansloze hetze tegen Schreuder.
 

de waan

Well-known member
Wat valt er nog te onderzoeken dan? Het is toch allemaal kraakhelder wat er mis is gegaan? En wie gaat dat onderzoek betalen?
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik snap het ook niet helemaal waan. Wat willen ze precies bereiken? Verwachten ze dat de financi?le crisis een hoax is?
 
Bovenaan