Feyenoord - Go Ahead Eagles

fr-keff

Active member
1518.png
-
1540.png


Voorbeschouwing
Aanstaande zondag om half 1 spelen Feyenoord en Go Ahead Eagles tegen elkaar in de kuip. Feyenoord zal deze wedstrijd moeten winnen om zich bijna zeker te spelen voor plek drie terwijl de situatie voor de club uit Deventer heel anders is. Daar is het al weken zwaar weer en staat de club nog altijd in de gevarenzone. Beide kwamen afgelopen weekend niet tot winnen. Feyenoord bleef steken op een 2-2 gelijkspel bij Willem II uit en de Eagles verloren op eigen terrein van FC Twente met 1-3.

Historie
Eerder dit seizoen won Feyenoord met 0-4 in Deventer. Een paar dagen daarvoor verloor het echter nog met 2-0 in de beker op het zelfde terrein. Vorig seizoen won Feyenoord op eigen veld met 5-0.

2013/14 - Feyenoord - Go Ahead Eagles: 5-0
1995/96 - Feyenoord - Go Ahead Eagles: 2-2
1993/94 - Feyenoord - Go Ahead Eagles: 1-0
 

De Wolf

Well-known member
Mocht Go Ahead winnen dan is degradatie van Dordrecht een feit.
Maar laten we dat maar lekker een weekje uitstellen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Feyenoord - Go Ahead Eagles

Vermoedelijke opstelling:

Vermeer; Karsdorp, Van Beek, Kongolo, Nelom; Clasie, Toornstra, El Ahmadi; Achahbar, Kazim, Manu.

Hopelijk dat we een beetje een mooie pot krijgen te zien. Ik ben benieuwd naar de prestaties van Toornstra op de positie van Immers.

Wat een waardeloze tijd blijft dat half een toch ook. Op de automatische piloot richting Kuip. Ging nog bijna mis met de trein. Ik had in mijn hoofd zitten dat ik altijd de trein om kwart over heb (wat gezien de standaard vijf minuten vertraging vaak wel klopt), maar die hoort eigenlijk dus negen over te gaan. Ik was dit keer echt aan de late kant met de fiets.
 

fr-keff

Active member
Zal wel weer eens tijd worden voor een 5-0, 6-0 in de kuip. Aangezien de volgende en laatste tegenstander Vitesse is zal dit de enige kans zijn. Al heb ik geen bezwaar als het tegen Vitesse gebeurt. :)
 

De Wolf

Well-known member
Het gaat gelukkig weer een beetje beter met hem, maar hij heeft toch eventjes gelegen. Blom legde ook direct de boel stil.
 

Jozsef

New member
Wat een slecht 1e half uur zeg. Schandalig tempo dit. En Rutten vindt 't wel best geloof ik.
 

Jozsef

New member
Hahaha, wat slecht weer van Kazim..... Goed schot hoor, maar die rebound kan je simpel langs de keeper in de hoek drukken.
 

Miramar

Well-known member
Manu en Achabar vallen weer in dezelfde kwaal. Denken dat ze er al zijn. Wordt nooit wat als ze dat er niet uit halen.....
 

Cees

New member
Precies waar ik al bang voor was. Derde plaats zo goed als zeker, en dan krijg je dit soort zaadwedstrijden.
 

erka

Well-known member
Feyenoord speelt volkomen K. Volgens mij slechtste wedstrijd dit seizoen, in elk geval van diegene die ik gezien heb. Ze doen er niks aan.
 
Bovenaan