Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Volgens mij is die regel pas afgelopen seizoen aangepast. Verder wat SanMark. zegt.
 

Eresd?g?

Banned
Ok. Dus als hij straks nadat hij voor Ajax tegen Austria Wien heeft gespeeld mag hij dit seizoen ook voor Man Utd in de C.L. spelen? Dat is toch krommer dan krom?
 

Voetbal-Coach

Administrator
Ajax Showtime ? Bijzaken en geruchten ? 'Ajax verlangt vijf miljoen voor Kishna'
'Ajax verlangt vijf miljoen voor Kishna'KoenWeijland, 21-07-2015 om 09:18, 9660 views, Corriere dello Sport | Heb je het nieuwe thuisshirt al binnen?
Ajax laat Ricardo Kishna niet voor een appel en een ei gaan. De club verlangt naar verluidt vijf miljoen euro voor de buitenspeler in plaats van de eerder genoemde drie miljoen. Dat meldt het Italiaanse Corriere dello Sport.

Volgens het medium vraagt Ajax een hoger bedrag vanwege de eenzijdige optie in het huidige contract van Kishna om met een jaar te verlengen. De Hagenaar ligt in principe tot medio 2016 vast, maar Ajax heeft nog altijd de mogelijkheid het contract tot medio 2017 te laten lopen. De onderhandelingen met het ge?nteresseerde Lazio Roma lopen zodoende nog altijd.

Stefano Pioli is desalniettemin hoopvol over de komst van Kishna. 'We zullen de komende dagen ons uiterste best doen om eruit te komen.' De trainer van de Italiaanse subtopper hoopte eigenlijk maandag al een versterking te kunnen presenteren, maar vraagt om geduld nu de komst van zijn nieuwste Nederlandse aanwinst nog op zich laat wachten. 'Het belangrijkste is dat het team wordt versterkt. We kunnen nu eenmaal geen voorspellingen doen over transferbedragen.'

Kishna zelf is volgens de krant akkoord gegaan met een vierjarig contract. Hij gaat in Rome 1,2 miljoen euro per jaar verdienen. De aanvaller zou inmiddels weer in Nederland zijn en wacht op een akkoord tussen zijn oude en mogelijke nieuwe werkgever.
.
 

Eresd?g?

Banned
Prima als jullie het er niet mee eens zijn. Ieder zo zijn of haar mening. Ik heb nu de mijne gegeven. Lijkt me duidelijk. Hoef geen reactie meer.
 

Eresd?g?

Banned
SM. Waarschijnlijk heb je opdracht gekregen van bepaalde Mods om flink bij mij te zuigen zodat ik weer de fout in ga. Maar ik moet je/jullie teleurstellen. Ik trap niet in deze valstrik. Succes met verdere pogingen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan