Transfers hoofdklasse A en B zaterdag en zondag 2017

Unregistere

Well-known member
Thijs Hendriks, clubicoon van Achilles '29 en sinds de winterstop op huurbasis actief bij Spakenburg, speelt komend seizoen voor DFS.

Eemdijk heeft zich versterkt met Maikel de Harder, ex-IJsselmeervogels en sinds de winterstop op huurbasis spelend bij DOVO.
 

Unregistere

Well-known member
Hoek versterkt zich kort voor de eerste training nog met een Belgische linksback. Zinou Chergui (33), die een verleden heeft bij onder meer Beveren, KV Mechelen, Roeselare en Antwerp, komt naar de Zeeuwse club toe. Afgelopen seizoen voetbalde Chergui overigens niet.
 

Unregistere

Well-known member
De Tunesische aanwinst Abdelkader Khachech van Achilles Veen viel enigszins tegen. De club heeft al vlot na de start van de voorbereiding afscheid van hem genomen. Inmiddels is een vervanger gestrikt. Middenvelder Maarten Boddaert (27, ex-prof van RBC en FC Den Bosch) komt over van een Australische club en sluit vandaag aan. Doelstelling van Veen is volgens de trainer overigens deelname aan de nacompetitie, maar meer mag uiteraard ook.
 

Unregistere

Well-known member
IFC heeft No?l Goossens nog toegevoegd aan de selectie. Aanvaller, vorig seizoen spelend bij SteDoCo en daarvoor bij FC Dordrecht. Goede bekende dus van trainer Virgil Breetveld en gisteren al aandachtig toeschouwer.
 

De Groene Scout

Well-known member
Rick Bouwmeister is eruit. Hij had al besloten om te stopen bij FC Lisse en verhuisd nu ook voor het werk terug naar de Achterhoek.
Hij gaat verder met voetballen bij zijn oude liefde Silvolde.
 

Unregistere

Well-known member
Shelton Martis, de fysiek sterke verdediger van SteDoCo, kan het spelen in Hoornaar niet meer combineren met zijn werk. Daarom is hij per direct gestopt bij de ambitieuze hoofdklasser, die in Wesley Pollemans (Kozakken Boys) direct een vervanger huurde. Pollemans zal samen met een andere Kozakken Boys-speler, Toby Mulder, ook volgend seizoen bij SteDoCo spelen.
 

Unregistere

Well-known member
Bij Hoek is spits Niek van Sprundel noodgedwongen afgehaakt met een liesblessure, die hem in elk geval de rest van het seizoen en misschien wel definitief aan de kant houdt. Daarom ori?nteren de Zeeuwen zich op een vervanger. De 22-jarige Engelse Nigeriaan Daniel Akindayini traint momenteel mee. Opgeleid bij Tottenham, ook nog actief geweest bij Brighton en de afgelopen maanden in dienst van een Noorse club. Hij moet de trainers nog wel overtuigen tijdens zijn proefperiode.
 

De Groene Scout

Well-known member
Tom Brummelhuis moet aan het eind van het seizoen vertrekken bij Excelsior'31.
De verdediger met HSC-verleden waarvan wij al wel dachten dat hij dit niet zou kunnen redden heeft eigenlijk nog best veel gespeeld, maar moet toch weg.
Die kon wel eens aansluiten bij Bon Boys of bij zijn oude liefde WVV.
 

Mug

Member
Bas van Wegen , oud keeper van Ons Sneek is in gesprek met Staphorst . Eerste 2 keepers geblesseerd. KNVB moet wel meewerken.
 

Unregistere

Well-known member
Zou moeten kunnen, denk ik. Moeten ze hem wel een contractje aanbieden.

Bij SteDoCo zijn komende zomer alle sporen van het verleden definitief uitgewist. Clubman Chris Boom (25), al jaren actief in het eerste elftal, gaat dan naar Sliedrecht. Daarmee is de laatst overgebleven speler van het team dat de opmars vanuit de lagere regionen richting de toenmalige topklasse meemaakte straks ook weg. Maar goed, dat hoort er natuurlijk ook bij als je ambities hebt.
 

Unregistere

Well-known member
Doorselecteren, keiharde noodzaak.

Ja, hoort er natuurlijk ook wel deels bij. Al hoor ik wel dat er her en der wat meer gemopperd wordt door de SteDoCo-aanhang dat de herkenbare kern uit het verleden helemaal vervangen is, maar dat ze met die nieuwe spelers wel gedegradeerd zijn.
 

Unregistere

Well-known member
Paar transfers voor komend seizoen:

* Middenvelder Gino Boers (SteDoCo) naar het RVVH van Batigoal

* Spits Max van Steen (Quick Boys) naar dorpsgenoot FC Rijnvogels

* Ook de linksbenige verdediger Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys) gaat naar FC Rijnvogels

* Jordey van Dam, clubtopscorer van SteDoCo, kiest opvallend genoeg voor zaterdageersteklasser Heinenoord

* Birgen Martens, de Belgische van Hoek, gaat de Zeeuwen verruilen voor Sint-Denijs Sport uit zijn vaderland
 

Unregistere

Well-known member
SteDoCo heeft rechtsback Eti?n Mariana van derdedivisionist Spijkenisse aangetrokken.

Daarnaast komt vleugelspits Vincent Verheul over van eersteklasser WNC.

Hier staat wel tegenover dat verdediger Roy Weber de club na twee jaar gaat verlaten.
 

Unregistere

Well-known member
Bij het ambitieuze SteDoCo kwam men dit seizoen tot de ontdekking dat ze wel heel veel linksbacks hadden. Om die reden mag Kevin Patijn vertrekken. Hij gaat naar SC Feyenoord.
 

Unregistere

Well-known member
Dat voorste veld dat je ziet is het oude hoofdveld, die tribune verder naar achteren staat bij het nieuwe hoofdveld. Ik twijfel of die oude tribune er nu nog steeds staat eigenlijk. Vorig seizoen nog wel dacht ik. Dit seizoen spelen we er gelukkig niet. :D
 
Bovenaan