Speelronde 21

Speelronde 21

  • Ja

    Stemmen: 6 66,7%
  • Nee

    Stemmen: 3 33,3%

  • Totaal aantal stemmers
    9
  • Opiniepeiling gesloten .

ElSimao

Active member
Tagliafico bevalt me zeer goed. Bijt zich vast in zijn tegenstander, is niet bang om naar voren te gaan en heeft inventieve oplossingen. Een verademing t.o.v. Dijks die maar wat doet en gewoon loze voorzeten geeft.

Lekker aanvallend ook. Staat vaak behoorlijk diep.
 

Susa

New member
Mijn boosheid naar Gio is inmiddels wel gezakt. Maar desalniettemin hoop ik wel dat er in de zomer een andere trainer voor de groep komt. Ik denk dat het echt geen kwaad kan om een ander met deze (toch wel talentvolle) groep aan de slag te laten gaan. En het lijkt me serieus geen slecht plan om een trainer als Van der Gaag of Steijn daarvoor de kans te geven. Die bewijzen allebei dat ze spelers beter kunnen maken en een team naar z'n mogelijkheden laten spelen. Bovendien worden ze voldoende ondersteund met Van Gastel en Wouters als assistenten.

Van der Gaag of Steijn kunnen ook fungeren als sterke assistent lijkt me (zie Ruud Brood bij PSV).

Peter Bosz is beschikbaar en lijkt me klaar om Feyenoord weer voorwaarts te stuwen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Van der Gaag of Steijn kunnen ook fungeren als sterke assistent lijkt me (zie Ruud Brood bij PSV).

Peter Bosz is beschikbaar en lijkt me klaar om Feyenoord weer voorwaarts te stuwen.

Peter Bosz zijn laatse positie bij Feyenoord heeft tot een hoop puin geleid.
 

ElSimao

Active member
Je haakt in op een vrij enthousiaste Batigoal waar je onlangs toch vrij stellig tegen de komst leek van de speler.

Hij is redelijk begonnen, maar het lijkt mij voorbarig om nu al conclusies te trekken. Tot nu toe lijkt het een degelijke kracht.
 

ElSimao

Active member
:D

Kan je nagaan als er een stadion van 100000 man had gestaan, dat had heel Amsterdam buiten in de rij gestaan om nog binnen te komen terwijl de ArenA uitpuilde.

Ai...

Dit soort opmerkingen is zo lief, maar ook weer zo dom..
 

ElSimao

Active member
Net zo dom als Tagliafico nog niet te willen beoordelen op 3 wedstrijden, maar ondertussen wel de trainer weg te willen hebben op basis van dezelfde 3 wedstrijden.

Als je een foto ziet van Erica Terpstra ziet is 1 seconde genoeg om te beseffen dat je er niks mee wil. Betreft het een andere vrouw, heb je wellicht meer tijd nodig.

Vraag je dan ook even af door wie het komt dat we dit soort gekscherende opmerkingen maken.

Daar gaat het niet om, het zijn (ook van SanMark en zwammy) gewoon hele domme opmerkingen.
 

zwammy

Well-known member
Blijf er nu niet in roeren jongen. Gebruik je teletekstfeitjes maar ergens anders, daar waren we hier 10 jaar geleden al achter.
 

ElSimao

Active member
Als je zelf iets achterlijke neerplempt kun je natuurlijk moeilijk verwachten dat er iets intelligents voor terugkomt.

Het overgrote deel van de kaartjes bij Ajax gaat naar seizoenskaarthouders. 42.000 en de rest is voor de vrije verkoop. Die seizoenskaarten zijn al in Juni uitverkocht en ook die losse kaarten komen doorgaans wel weg. Nu zijn er dus een heleboel mensen die een plek zouden willen in de ArenA maar waar geen kaartje voor is. Ik denk dat je zo nog tienduizenden extra kaarten voor wedstrijden van Ajax kunt verkopen als de capaciteit er zou zijn.

Het feit dat je lege stoeltjes heeft daar niks mee te maken. Dat zijn seizoenskaarthouders die niet op komen dagen. Jammer hoor, daar niet van, maar niet relevant voor wat ik zeg.
 

zwammy

Well-known member
Ja, jij denkt dat. Grappig dat er in jou hoofd omgaat dat er tienduizenden verkocht worden terwijl er elke wedstrijd zeker 10000 lege plaatsen zijn.
 
Bovenaan