Speelronde 21

Speelronde 21

  • Ja

    Stemmen: 6 66,7%
  • Nee

    Stemmen: 3 33,3%

  • Totaal aantal stemmers
    9
  • Opiniepeiling gesloten .

gevegt

Well-known member
Een beetje Nederlander weet natuurlijk dat breien bij ons cultuurerfgoed hoort. Iedereen heeft een oma die van die lekkere warme truien breit, vooral leden uit de regio Emmen hebben er veel voordeel bij. Wat niet elke Witkop weet is dat je kunt breien op verschillend niveau. Zo kun je als PSV een simpele sjaal breien met drie pennen. Het hogere breien doe je als je sokken wil fabriceren met vijf pennen.
Zie hier het verschil tussen PSV en Ajax.
 

Batigoal

Well-known member
Mazraoui maakt zijn debuut in het eerste. Nuttige, multifunctionele voetballer. Niet goed genoeg voor Ajax 1, maar ik zie hem wel naar een Eredivisie-ploeg verhuizen.
 

Pascallovic

Well-known member
Laat die Ziyech de blafhik krijgen door na zo'n wanvertoning het mannetje uit te hangen. Die was de slechtste van allemaal. Kutwedstrijd, maar wel 3 punten.
 

ElSimao

Active member
Het is echt ongelofelijk hoe ver de situatie met Ziyech bij Ajax geescaleerd is en hoezeer dat maar geaccepteerd wordt door iedereen. Je ziet het al bij de wissel van Siem, Hakim bakte er weer eens helemaal niks van, maar mag blijven staan, want Erikje wil die trotse Arabische jongen niet boos maken en wisselt vd Beek, die beter in de wedstrijd zat.

Vervolgens komen er weer wat vrije trappen en Ziyech mag naar hartelust weer alles opeisen. Zelfs als ie van ruim 30 meter op doel wil gaan schieten is er niemand die hem op zijn gedrag aanspreekt. Die tweede vrije trap schiet ie leuk binnen, maar Huntelaar had die bal af moeten pakken. Net als Schone vorige week stond hij erbij en keek hij ernaar.

Dan komt het pijnlijkste moment. Die vent doet eindelijk eens iets goed, misdraagt zich, maar de andere spelers staan zichzelf te verdringen om diens snikkel in de mond te nemen, zo bang zijn ze om uit de gratie te vallen bij deze Emir.

Het zit echt helemaal mis binnen Ajax. Allemaal non-karakter op die autistische nerd na. ADHD ten Hag staat de hele wedstrijd druk te springen en te wijzen en in zn handjes te klappen, maar bij wangedrag van Ziyech houdt ie zich angstvallig stil. Overigens, defensief wisselen om in de ArenA van NAC te winnen? Weg met deze spring in het veld.
 

Pascallovic

Well-known member
Weg met ElSimao die Bosz terug wil die Ziyech ook altijd de vrije trappen liet nemen en Ziyech ook nooit wisselde.
 
Bovenaan