Voorbereiding 2015/16

Forza AZ

Well-known member
Dat is toch een ruime overwinning van Vitesse. Benieuwd hoe AZ het dinsdag tegen Dundee United gaat doen.

Forza AZ

Nu speelde Ajax wel 2 wedstrijden op ??n dag, dus vermoedelijke speelde de B-keus tegen Nordsjaelland en de A-keus tegen Panathinaikos (2-0 winst).

Mommiej

PEC speelt op moment tegen Dnjepr. 1-0 voor dankzij Drost. Bij Dnjepr zijn ze gepikeerd en hebben Van Polen al wedstrijd letterlijk uit geslagen (bleef onbestraft) en even later ook slaan richting Van Hintum en toen wel een rode kaart.

De Groene Scout

FC Twente heeft zojuist even met 16-0 gewonnen van een regioteam uit Twenterand.
Opvallend dat net als afgelopen week de 1e keus voor rust mocht spelen en de 2e keus na de pauze en opnieuw het verschil erg groot was tussen 1e en 2e keus.
Ruststand was 11-0 met goed spel, na de thee werd het rommelig en slordig met de B-keus.
Ziyech was met 5 treffers topscorer, Eghan maakte er 4.

vakx2.0

Banned
Tussenstand PSV - Basel ... 1-1.
Zwitsers kwamen met een penalty voor.
Maar Bergwijn scoort zojuist op zeer fraaie wijze de 1-1

erka

Heel twitter is vol lof over PSV, vooral Newcastle-fans. Dat ze na zo'n transfer van Wijnaldum nog de motivatie kunnen vinden om tegen Basel te spelen!

1-5 Hoesen

Wedstrijd werd trouwens gespeeld op een goed gevulde Langeleegte.

Laatst bewerkt:

Mommiej

PEC Zwolle ‏@PECZwolle 12 sec.13 seconden geleden Zwartewaterland, Overijssel
EINDSTAND: PEC Zwolle - Dnipro Dnipropetrovsk: 2-2. (9' Drost 1-0, 45' Kalinic pen. 1-1, 49' Veldwijk pen. 2-1, 62' Seleznyov pen. 2-2)

Unregistere

De uitslagen van de clubs uit mijn regio:

Smitshoek - Sparta Rotterdam 1-8 (1-0 Dani?l da Cruz, 1-1 Pieter Langedijk, 1-2 Huseyin Dogan, 1-3 Loris Brogno, 1-4 Ryan Sanusi, 1-5 Thomas Verhaar, 1-6 Yesin Ben Mohamadi, 1-7 Thomas Verhaar, 1-8 Ya?l Eisden)

RKC Waalwijk - FC Dordrecht 1-2 (1-0 Arsenio Valpoort, 1-1 Jeroen Lumu, 1-2 Jafar Arias, rood voor Dordrecht-doelman Peter Leeuwenburgh, Adnan Bajic mist namens RKC nog een strafschop bij 1-2 stand)

FC Oss - Excelsior 1-1 (1-0 Sander Fischer e.d., 1-1 Cedrick Badjeck, Sander Fischer mist in slotminuut strafschop)

Maasveld

Wittenhorst-VVV 0-4. Het schijnt een vrij harde 1ste helft te zijn geweest met onder meer een directe rode kaart voor Nijholt.