Wielrennen

Status
Niet open voor verdere reacties.

De Groene Scout

Well-known member
Hebben Dijkstra en Ducrot andere beelden dan ons als kijkers? Wat een onzin kwam daaruit bij de val en de winnaar. Zelfs na de nodige herhalingen maar vol blijven houden dat er iemand uit het publiek geraakt zou zijn of een hek. Echt, daar zat zeker een halve meter tussen. Pfffff
 

erka

Well-known member
Niet zo kritisch op de heren Dijkstra en Ducrot h?. Het is de NOS, onze nationale trots. Daar mag geen kritiek op worden gegeven.
 

SanMark.

Well-known member
Het mooie is , je hebt twee uitstekende alternatieven bij Eurosport en de Belg. Dus als je veel kritiek hebt op de NOS/Ducrot/Dijkstra lekker zappen naar 1 van de andere opties.
 

Eef de Kip

Well-known member
Niet zo kritisch op de heren Dijkstra en Ducrot h?. Het is de NOS, onze nationale trots. Daar mag best een keer kritiek op worden gegeven maar het heeft geen nut om dat tot in het oneindige te herhalen omdat we na een keer of 20 wel weten dat het in de andere landen veel beter is qua verslaglegging, camerawerk, regie enzenz. Net zoals de Olympische spelen waar we topics lang over god mag weten welke sport ook helemaal los gaan, net zolang tot mensen zich afvragen waarom je dan in godsnaam naar die verduivelde NOS kijkt.

Ik heb 'm even aangepast. Nu klopt het weer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan