Vitesse Nieuws topic

delmaestro

Well-known member
Hoe nu verder? Zo lastig zal het toch niet zijn?

Mo Allach heeft goed werk geleverd door goed in te kopen en goed te verkopen. Haalde een aantal zeer bruikbare spelers voor weinig tot niets, en verkocht elk jaar voor mooie bedragen. Hij werd ook elk jaar beter; de spelers werden voor steeds minder geld gehaald, kostten ook steeds minder aan salaris, en leverden steeds meer op.

Er zijn echter ook mindere geluiden. Allach was totaal niet transparant, hield zich op de achtergrond, en communiceerde slecht. Hij heeft behalve een hoop bruikbare spelers, natuurlijk ook een aantal beroerde aanschaffen gedaan. En de spelers die wel een aanwinst waren, kwamen voor een deel natuurlijk ook uit het scouting netwerk, en komen niet allemaal stuk voor stuk uit de hoge hoed van Mo Allach.

Al met al; hij functioneerde prima, maar het was ook geen Messias.

In de wandelgangen weten ze al wat het moet worden: Jan Streuer is 'clubloos' na jarenlang bij Sjachtar Donetsk te hebben gezeten. Deze Arnhemmer was al zeer succesvol als TD van Vitesse eind jaren 90 en begin jaren 00. Niemand weet of hij ook maar een heel klein beetje interesse heeft in de functie, maar mocht dit zo zijn, dan zal hij met gejuich worden ontvangen.
 

Batigoal

Well-known member
Maccabi Haifa zoekt nog een trainer sinds Mo Allach daar aan het roer staat. Dat lijkt me de juiste uitweg op dit moment voor alle partijen.
 

RickPSV

Active member
''Evenementenstadion en Vitesse-thuisbasis GelreDome moet de komende drie jaar worden opgeknapt. Onder meer de staalconstructie, het dak en de gevels van het gebouw moeten worden aangepakt, stelt directeur Herald van de Bunt van Exploitatiemaatschappij GelreDome.

"We moeten hier rekening mee gaan houden, anders kachelen we hard achteruit", vertelt hij aan De Gelderlander. Het GelreDome stampt uit 1998 en moet de komende jaren worden opgeknapt. "De kosten lopen in de miljoenen. Het is net een doos van Pandora. Als blijkt dat het beton moet worden gekeurd, komt er zo een miljoen bij.''

Van de Bunt geeft aan dat de veiligheid in het stadion niet in het geding is. "Daar heeft de vorige eigenaar flink in ge?nvesteerd.'' Op dit moment wordt de centrale verwarming in het stadion vervangen.''
 
Bovenaan