[Geruchten] Buitenlandse geruchten

Batigoal

Well-known member
De zoveelste topper bij Arsenal die mogelijk naar een directe concurrent vertrekt. Mesut ?zil heeft bekend gemaakt zijn contract niet te willen verlengen, omdat hij graag bij Manchester United onder Jos? Mourinho wil spelen. Aangezien Alexis Sanchez al een tijdje wordt genoemd als mogelijke versterking volgend jaar bij Manchester City kan dat weer een pijnlijke zomer voor Arsenal worden.
 

Fenerium

Member
Mesut ?zil is allang niet meer de oude, speelt bij Arsenal ook helemaal nergens om. Helaas na zijn vertrek bij Real volledig uit beeld.
 

Batigoal

Well-known member
New York City FC wil Yaya Tour? als versterking op het middenveld nu Andrea Pirlo gestopt is en ze dus plek hebben voor een nieuwe dure speler.

FC Bayern M?nchen heeft met Sandro Wagner (Hoffenheim) waarschijnlijk de gewenste backup van Lewandowski gevonden. Wagner komt uit de jeugdopleiding van Bayern en ziet een terugkeer zitten.
 

ALenstra

Well-known member
Volgens trainer Julian Nagelsmann heeft Sandro Wagner de club al verzocht om mee te werken aan de transfer naar Bayern.
 

Batigoal

Well-known member
Real Madrid gaat hoogstwaarschijnlijk doelman Kepa van Athletic kopen voor €20 miljoen. Erg talentvolle doelman die al voor Spanje speelde. Past ook in de strategie van Real tegenwoordig om veel Spaans talent naar de club te halen. En met Navas en Casilla als concurrenten is een basisplaats best een realistisch vooruitzicht voor Kepa.
 

Batigoal

Well-known member
E?n van mijn favorieten, Sergej Milinkovic-Savic, staat op het wensenlijstje van Jos? Mourinho bij Manchester United. Er gaan vandaag zelfs geruchten dat de club bereid is om het clubrecord te breken voor de middenvelder van Lazio. Nu lijkt me dat wat overdreven, maar het is een erg goede en nog jonge speler. Statischer gezien ook de beste passer van de Serie A, geen onaardige prestatie. Het grappige is dat Manchester United een aantal jaar geleden heeft geprobeerd om Milinkovic-Savic te halen, maar hij in tegenstelling tot zijn broer Vanja geen werkvergunning kreeg. Even later ging Sergej naar Genk waar hij doorbrak. Broer Vanja is doelman en redde het niet bij Man Utd. Via Polen is ook hij in de Serie A beland; waar hij nu tweede doelman is van Torino.
 
Laatst bewerkt:

ALenstra

Well-known member
Volgens Bild vertrekt Simon Terodde bij VfB Stuttgart en zal zich per direct aansluiten bij FC K?ln.
 

Batigoal

Well-known member
Fatih Terim is de nieuwe trainer van Galatasaray en wil Wesley Sneijder in de winterstop terughalen. Diens avontuur in Nice is geen succes en hij is nog steeds geliefd bij de fans van Galatasaray.
 

Pascallovic

Well-known member
Van Dijk naar Liverpool voor 84 miljoen, schijnt. Wat een bedrag zeg.
Lachwekkend bedrag. Duurste verdediger aller tijden en duurste aankoop van Liverpool aller tijden. Ik vind hem een prima verdediger hoor, maar zo goed is ie nu ook weer niet.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Lachwekkend bedrag. Duurste verdediger aller tijden en duurste aankoop van Liverpool aller tijden. Ik vind hem een prima verdediger hoor, maar zo goed is ie nu ook weer niet.

Krankzinnig bedrag, maar wel fijn dat Liverpool nu eindelijk eens een echt goede verdediger haalt. Nu nog een goede keeper en dat elftal gaat er echt heel goed uit zien.
 

zwammy

Well-known member
Voor Liverpool begrippen is van Dijk gewoon een goede solide verdediger die zich in de PL staande houdt. Wel een miljoentje of 60 teveel maar goed, dat is nu eenmaal zo.
 

Batigoal

Well-known member
Er komt steeds meer concurrentie vanuit de Amerika's op de transfermarkt voor Zuid-Amerikaanse talenten. Zo vissen de steenrijke Mexicaanse clubs inmiddels steeds vaker de internationale jeugdteams van Chili, Colombia en Peru leeg, ook deze winter gaan er al een aantal talentvolle spelers naar de erg populaire Liga MX. En vanuit de MLS worden de plekken voor dure buitenlandse spelers steeds vaker opgevuld door Zuid-Amerikaans talent. Met name de laatste toevoeging aan de MLS, Atlanta United, is daar erg bedrijvig in. Zij proberen nu het volgens de media gebombardeerde tot grootste talent uit Argentini?, Ezequiel Barco (18 jaar), van Independiente te kopen. Zijn club en Atlanta Utd zijn nog in onderhandeling, maar het gaat hoogstwaarschijnlijk de duurste transfer ooit in de MLS worden qua transfersom; Atlanta Utd gaat 25-30 miljoen euro op tafel leggen. Vorig jaar haalde de club al met Yamil Asad en Hector Villalba twee gewilde spelers van Jong Argentini?.
 

RickPSV

Active member
Volgens 433 willen Real Madrid ?n Barcelona Daley Blind binnenhalen. Real zou Blind als ideale partner langs Sergio Ramos zien in de verdediging.
 
Bovenaan