ADO Den Haag Nieuws Topic

Satyr

Administrator
Forumleiding
Beugelsdijk dankt zijn vrijspraak mede aan NAC-verdediger Mar?. De Spanjaard verklaarde dat hij slechts werd gehinderd door de verdediger van ADO.

Misschien maar even uitleggen aan die reserve-Catalaan.
 

zwammy

Well-known member
Ik word toch niet graag gehinderd op die manier. Maar verder boeit zo'n straf natuurlijk niet voor NAC. Als het nou een pingel was geweest was het wel fijn geweest, nu niet.
 

De Groene Scout

Well-known member
Hij slingert wel wat met die elleboog, maar een overtuigende die 4 of 5 duels zou moeten opleveren vond ik het ook niet.
 

Unregistere

Well-known member
Was toch best een flinke.

cab4d2d687170335662047be21e7adbb759210ca
 

Unregistere

Well-known member
,,FIFA goal", riep Lex Immers enthousiast over de treffer van Meijers tegen Feyenoord. Maar in FIFA is deze wereldgoal bijna niet te maken!

Wietse Dijkstra nam de proef op de som met de E-sporter van ADO Den Haag:

ADO-aanvoerder Aaron Meijers maakte tegen Feyenoord een wereldgoal die zelfs de beste gamers hem niet zo snel na doen. ,,In FIFA is het bijna onmogelijk om zo te scoren.''

Wietse Dijkstra

Mitchel Denkers kan zich wel vinden in de term die Lex Immers bedacht na de geweldige Haagse tiki-taka aanval die eindigde met een vlammend schot in de kruising van Meijers. ,,Het was wat de combinatie betreft inderdaad een soort FIFA-goal’’, zegt de E-sporter van ADO Den Haag. ,,Op die laatste pass na dan. In FIFA is het bijna onmogelijk om zo te scoren.’’

De 23-jarige Hagenaar kan het weten. Er zijn maar weinig mensen zo bedreven in het spelen van de razendpopulaire computergame als hij. Denkers, sinds begin dit jaar onder contract bij zijn favoriete club, stond afgelopen maand zevende op de wereldranglijst nadat hij 158 van zijn 160 gespeelde wedstrijden won. Dankzij hem is ADO in de E-divisie, de eredivisie voor FIFA-spelers, momenteel de trotse koploper.

Op de PlayStation maakte Denkers, die elk weekeinde 40 potjes FIFA speelt in de Weekend League, reeds ontelbare wereldgoals. Vaak ook na weergaloze combinaties. Maar beter dan ADO het zondag deed met de flitsende aanval via Meijers, Bakker, El Khayati en weer Meijers? ,,Dat zal online moeilijk lukken’’, zegt hij nadat hij op verzoek een flink aantal pogingen heeft gedaan om de treffer na te spelen. De poging die eindigt met een halve omhaal van Meijers komt nog het meeste in de buurt.

Als supporter op Midden-Noord was hij zondag in het Cars Jeans Stadion live getuige van de ‘FIFA-goal’. ,,Het was echt een prachtig doelpunt. Misschien wel beter dan dat je het op de PlayStation kunt doen. Vooral vanwege de laatste pass van Nasser El Khayati. Het was een heel klein lobje die Meijers alle tijd gaf om uit te halen. In FIFA wordt zo’n pass meestal onderschept. Het afmaken is een stuk makkelijker.’’


Zie https://www.ad.nl/nederlands-voetbal/fifa-goal-beter-dan-dat-zelfs~a5cc6301/ voor een video met een poging deze goal te imiteren! :duim:
 

Unregistere

Well-known member
Tyronne Ebuehi, de Nigeriaans international in het bezit van een aflopend contract, is verkocht aan Benfica. Mooie transfer!
 

Batigoal

Well-known member
John Goossens heeft tot het einde van het seizoen een contract getekend bij ADO. Hij trainde al een tijdje mee nadat zijn contract bij Chicago Fire was afgelopen.
 

Batigoal

Well-known member
Toch nog Chinese invloeden in Den Haag. Oud Vitesse-spits Yang Zhuning wordt door ADO voor een jaar gehuurd van West Bromwich Albion.
 

Unregistere

Well-known member
Er is de nodige interesse voor ADO's smaakmaker Abdenasser El Khayati. De Rotterdammer zou onder meer een lucratief contract in Saoedi-Arabi? kunnen tekenen, terwijl ook Turkse clubs zich bij zijn zaakwaarnemer hebben gemeld. Zou jammer zijn, maar ook wel begrijpelijk als hij voor zo'n avontuur kiest.
 

De Wolf

Well-known member
Ik vraag mij toch af of het voor ADO toegevoegde waarde heeft omdat de aanhang vooral rondom eigen stad zit en een kleinere doelgroep hebben.

Fanshop op luchthaven? ADO vindt het 'een leuk idee'

Rotterdam The Hague Airport krijgt een heuse Feyenoord Fanshop. Prima, maar dan kan ADO natuurlijk niet achterblijven, vindt Groep de Mos. ,,We gaan lobbyen.''


Er wappert sinds februari een Haags dundoek op Rotterdams grondgebied. Met dank aan Groep de Mos die er geen genoegen mee nam dat op Rotterdam The Hague Airport wel een groen-witte, maar geen groen-gele vlag te vinden was.

Als het aan de Haagse volkspartij ligt, herhalen ze het stuntje van begin dit jaar. Nu er binnenkort een Feyenoord Fanshop op de luchthaven komt, vinden de lokalo's dat ADO Den Haag niet achter kan blijven. Dus gaan ze lobbyen voor een fanshop van de 'Haagse FC'.

Veel Hagenaars en Hagenezen maken gebruik van dit vliegveld. Het is mooi als ze daar ook de trotse groen-gele spullen kunnen kopen om zo ADO wereldwijd te steunen'', zegt raadslid Dami?n Zeller.
Populair

Een luchthaven die de naam van Den Haag draagt, mag best een bijdrage leveren aan het regionale karakter dat de voetbalclub opbouwt, vindt het raadslid. ,,Kunnen we meteen de groeiende waardering voor onze club verzilveren, want ADO wordt steeds populairder.''

Bij ADO reageren ze niet onwelwillend op het enthousiasme van de lokale partij. ,,Uiteraard is het realiseren van een ADO Den Haag Fanshop bij Rotterdam The Hague Airport een leuk idee'', zegt een woordvoerder van de club. ,,Partijen die eventueel werk willen maken van de uitvoering van dit idee zijn van harte welkom om met onze club het gesprek aan te gaan over de mogelijkheden."

Dat is een mooie klus voor de wethouder sport, denkt Groep de Mos. Ofwel voor partijleider Richard de Mos. ,,Ik ga binnenkort met hem overleggen welke mogelijkheden ADO ziet en of de gemeente hierin een rol wil spelen'', zegt Zeller.
 
Bovenaan