Het weer

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Hallo, de zomer duurt een week in Nederland. Dan kan je beter die ene week vrij zijn.
 

inhethoekje

Active member
Heerlijke hoosbuit achter de rug en het druppelt nog lekker na, de gevoelstemperatuur is gelijk gedaald van 35 graden naar een graad of 25.

Overigens is het op het werk bijkans niet meer te doen, heb mezelf mooi wat ''gereed product koelwagen'' laaddiensten gegeven, dan lukt het wel maar lossen is een hel, dat zeil van wagens wordt me een partij heet daar ga je voor de lol niet in met je heftruck, dus dat mogen de jonkies doen.
Kan ook in de controleruimte gaan zitten maar heb de schurft aan airco, krijg ik koppijn en een droge strot van.

Voor de rest klaag ik niet.:rolleyes:
 

De Groene Scout

Well-known member
Fris windje nu hier. Vandaag verder weinig meegekregen van de warmte. Zat op een locatie met prima weersomstandigheden. Morgen waarschijnlijk weer op een ander kantoor in de airco-kou.
 

Shayman

New member
Helaas geen buitje hier maar wel zelf de boel potdicht gehouden overdag na luchten in de ochtend dus maximaal 23-24 graden hier geweest binnen.
 

erka

Well-known member
Flinke verschillen vandaag. Aan kust door zeewind 26 C, verder landinwaarts zo'n 30 C, in het noorden 34C, oosten 36 C (Hupsel 36.8) en Maastricht het heetst met 38.2C

Warmste julidag ooit gemeten in Nederland, en 3e warmste dag aller tijden.

Record kwam er niet maar had ik ook niet meer verwacht. Zie het er zaterdag ook niet van komen. Er ontstaat te gemakkelijk onweer.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan