[Transfers] Buitenland

Status
Niet open voor verdere reacties.

Pascallovic

Well-known member
Goeie stap. Heeft AZ vroeger toch niet goed gezien
Heeft 2 jaar regelmatig meegedaan bij AZ en is slechts tot 6 goals gekomen, waarvan 3 in 1 wedstrijd. Dan komt elke spits in de problemen. Knap dat hij via een andere route toch een verdienstelijke spits is geworden.
 

Eresd?g?

Banned
Hij werd bij AZ meen ik vooral als reserve gebruikt en voor de buitenkanten. Misschien is het meer een 4-4-2 spits. Dat zou natuurlijk kunnen. Cijfers en statistieken zeggen trouwens niet alles h?.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Loopbanen van spelers lopen niet allemaal volgens het boekje. Sommige spelers hebben andere routes nodig of renderen vooral in het buitenland.
 

Batigoal

Well-known member
De grootste namen kwamen voorbij als nieuwe spits voor Liverpool, maar voorlopig is het Danny Ings geworden. De 22-jarige spits van Burnley is na James Milner de tweede versterking voor Liverpool van komende zomer.
 

Pascallovic

Well-known member
Mooi hoor, hebben ze nu 3 spitsen die te weinig doelpunten maken en eentje die vaker geblesseerd dan fit is.
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
PSV doet goede zaken, ze hebben Tyton aan Stuttgart verkocht, voor een bedrag tussen de 1 en 3 miljoen :confused: Dat is nogal wat, of ligt dat aan mij?
 

Eresd?g?

Banned
Geen heel bijzondere keeper. Vrij netjes dus inderdaad. Er lopen betere keepers in de eredivisie rond voor misschien iets meer geld. Was dan voor ??n van die Twente keepers gegaan. Of wellicht Velthuizen?
 

Maasveld

Well-known member
Het is bevestigd: Josip Drmic wordt de opvolger van Max Kruse. Hij komt voor ongeveer 10 miljoen over van Leverkusen.
 

Batigoal

Well-known member
Bizarre transfer: cultheld Andr?-Pierre Gignac van Marseille, altijd omstreden vanwege zijn strijd met de kilo's, schoot er afgelopen seizoen 21 in en kon kiezen uit een heel rijtje clubs uit Engeland, Duitsland en Spanje. Toch gaat de excentrieke spits voor het avontuur en kiest voor het Mexicaanse Tigres. Hij wordt daar wel de duurste speler ooit.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Zo dat is nog eens een stap. Als je er 21 maakt in Frankrijk kan je iig wel wat.
 

Batigoal

Well-known member
Juventus kocht eerder al Paulo Dybala van Palermo voor ongeveer €30 miljoen en nu haalt het ook nog even Mario Mandzukic voor €19 miljoen op bij Atletico Madrid. Je kunt natuurlijk nooit genoeg spitsen hebben. Ok, Tevez gaat wel weg naar Boca Juniors.

Lijkt me dat deze aantrekkelijke optie dus afvalt voor Van Persie.
 

gevegt

Well-known member
Koeman maakt de fout die zovelen doen, het aantrekken van veel landgenoten.

Of zou het netwerk van al die coaches zo klein zijn?
 

Eresd?g?

Banned
??n van belangrijkste lessen als coach in het buitenland: niet teveel voetballers uit je geboorteland halen. Dom van Koeman als er nog meer Nederlanders komen...
 

Max

Administrator
Forumleiding
Vorig seizoen heeft Elia een half seizoen meegedaan en nu is Stekelenburg gehaald als stand-in voor Foster. Dat valt toch wel mee?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan