District Noord

gevegt

Well-known member
Bij een zaterdagvereniging zou dit nooit gebeuren. Daar zijn ze veel te professioneel voor.
 

noordooster

Well-known member
:)
Maar ga dat maar eens in Steenwijk vertellen.. Dan word je bijna gelyncht.
Olde Veste 54 heeft de beste jeugdopleiding in de regio.

Ze raken overigens ook een stuk of 5 spelers kwijt.
ter Voorde wilde het eens hogerop proberen en wilde op zaterdag blijven voetballen.
Als dan hoofdklassers als Staphorst, Genemuiden enz. geen interesse tonen , kom je al gauw uit bij clubs als d' Olde Veste'54.
Die club staat niet echt bekend als " koopclub ". Als dat wel het geval was, hadden ze al lang eens in de hoofdklasse gespeeld.
 

SanMark.

Well-known member
Een club met misschien al 30 jaar een uitstekend beleid waar een gedachte achter zit en die zich niet laten verleiden door de clubs om hun heen door ( fors) te betalen.

Vroeger gingen de spelers naar een Steenwijk Steenwijkerwold of de Boys omdat goed betaald werd. Die clubs zijn allemaal op sterven na dood geweest. En gigantisch in niveau gezakt. Olde Veste is alleen maar geklommen. Een voorbeeld club van hoe je goed beleid voert.
 

Mug

Member
Frappant dat een club op eerste klas niveau en een hele goede jeugdafdeling heeft , elk jaar toch weer zoveel nieuwe spelers aantrekt. Brandsma en Blom zijn wel gewend om veel nieuwe jongens in te passen. Misschien geen koopclub maar wel heel actief in het benaderen van spelers.
 

Abubakari

Well-known member
Beide trotsen van Selwerd speelden vanmiddag een topper. Ik was zelf naar Mamio-RWF, de nummer 1 tegen de nummer 2 van 4C, Mamio won met 3-1 en heeft nog twee punten uit de laatste 5 wedstrijden nodig om kampioen te worden.

Koploper VV Groningen moest in 2J uit tegen nummer 2 de Weide. VVG behield zijn 5 punten voorsprong want het eindigde daar in 1-1.

Ziet er kortom goed uit uit voor Mamio en VVG.

Morgen een bezoekje aan twee laagvliegers, de nummers laatst en ??n na laatst spelen tegen elkaar, Helpman-Forward in 2L.
Ik ben voor Forward.
 

Abubakari

Well-known member
Ik was op De Kring voor de topper PKC'83 - Drachtster Boys in 1E De Friezen wonnen.
http://www.tweenul.nl/nieuws/drachtster-boys-richt-zich-op-tweede-plaats-na-winst-op-pkc83

Gelukkig, ik was al bang dat je naar Jong FC was gegaan en daar een 0-0 te zien kreeg terwijl je ook naar het voetbalfeest op De Parrel had gekund. Uitslag 3-1 maar 11-5 had qua dotten van kansen ook gekund. Overigens geen Samuel bij Mamio. Wel een prima andere keeper.

Eerste nederlaag voor PKC'83 sinds zeer lange tijd, waren een stuk of 18 wedstrijden ongeslagen toch?
 
Bovenaan