Buitenlandse politiek

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Beatrice de terrorisme deskundige duidt Erdogan zijn uitspraak als een oproep tot geweld van de Turken woonachtige in Nederland.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Buitenlandse politiek

Erdogan schijnt een poging te hebben gedaan om een grote bijeenkomst te houden in de ArenA, Ziggo Dome of Gelredome afgelopen weekend waar hij zelf ook zou komen opdraven. Dat die man dat durft in het land van de nazi's.

Campagne leider AK in Nederland woonachtig in Schiedam die wil overigens niets zeggen over Erdogan zijn nazi uitspraken, maar heeft wel nog wat op en aanmerkingen over het Nederlandse handelen.

Voor enkele moskee?n organisaties is Erdogan met zijn laatste dreigende uitspraken over het gevaar voor Europeanen te ver gegaan. Dit zou tenslotte de Turken hier ook in onveiligheid kunnen brengen. Iig een beetje tegengas.
 
Laatst bewerkt:

de waan

Well-known member
Als zelfs Milli Gorus aangeeft dat het wel wat minder kan is het toch wel ernstig.

Straks gaan de Grijze Wolven zich er nog van distantieren.
 

DeMaster

Active member
En ondertussen ruzie zoeken met Duitsland. Lijkt me niet heel verstandig.

Deutschland ?ber alles:duim:

Opzouten met die dorpsidioot. Andere landen kleineren en zeggen wat niet mag, hij mag van alles uit zijn Turkse moel gooien. Niet normaal, heel Rotterdam leek wel Turkije. Wanneer gaan wij dat in Turkije doen, demonstreren en met Nederlandse/Belgische/Duitse vlaggen de straat op?
 
Laatst bewerkt:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan