Speelronde 27

Speelronde 27


  • Totaal aantal stemmers
    16
  • Opiniepeiling gesloten .

stc

Well-known member
Staan Beugelsdijk, Breuer en Kruiswijk al op de lijst? Zijn natuurlijk beter dan de LIgt
 

Jozsef

New member
Precies. Al hebben die 8 al lang een stadioverbod. Naar eigen supporters is men juist heel streng. Daar was vandaag nog protest tegen. Provocerende en intimiderende uitfans daar is men bang voor en thuissupporters mogen niks. Er is aan supporters van Heerenveen bij P8 gevraagd om sjaaltjes en dergelijke te bedekken, omdat groepen Feyenoorders daar hadden afgesproken. Omgekeerde wereld!


Feyenoord wist vandaag met 1-2 te winnen van SC Heerenveen. De Rotterdammers werden in Heerenveen gesteund door een vol uitvak, maar ook op de thuistribunes zaten genoeg Feyenoord supporters. De directeur van SC Heerenveen, Luuc Eisinga, is geschrokken van de hoeveelheden Feyenoorders op de thuisvakken.

?Ik ben wel geschrokken van de manier waarop die Feyenoord-fans aan hun kaartje zijn gekomen. Voor die plaatsen gold een clubkaartverplichting. Dat betekent dat onze fans hun kaart hebben doorverkocht aan Feyenoord-supporters. Of dat verboden is? Dat weet ik niet. Maar het verbaast me dat je dat als Heerenveen-fan doet. Je verkoopt de kans op het beleven van een topwedstrijd.? Aldus Eisinga tegenover de Leeuwarder Courant.

De directeur geeft aan dat hij een onderzoek wil instellen naar de oorzaak hiervan. ?Ik heb geen statistieken bijgehouden. Maar ik geloof niet dat het fifty fifty was. Maar het is nog vrij lastig te onderzoeken.?

FR-Fans.nl
 

Janssen

Well-known member
66d822016ab40ff7746e44313eb4fff7.jpg


:eek:mg: :eek:mg: :eek:mg:
 
Bovenaan