De kampioen... Feyenoord!

SanMark.

Well-known member
Klopt maar als je ??n post voor jouw post leest geef ik dat ook aan. Forza AZ legt t duidelijk uit.

Ik gebruik de laatste gelezen post knop. Ik kwam dus bij jou bericht uit. En daar reageer ik dan op. Dat ik dan later zie dat het al gemeld is . Tja dat is dan jammer. Maar meestal snap jij het niet na 1x uitleggen dus ik dacht. Ik laat het staan.
 
G

Gast

Guest
De reeks AZ - Heerenveen - Ajax gaat z? bepalend zijn voor Feyenoord. Op dit moment zie je ze heel rustig, gedecideerd en als een kampioen spelen, maar je weet nooit wat er in de ploeg sluipt als ze bijvoorbeeld thuis onterecht van AZ verliezen. Er zijn in dit Feyenoord weinig tot geen spelers die weten hoe een kampioensrace voelt, wat dat betreft worden de komende weken cruciaal. Als ze hier doorheen komen pakken ze ook de titel, en ja, dat wordt al een tijdje gezegd, maar veel te snel in mijn ogen.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Die reeks draait het inderdaad om. Staan we nog steeds bovenaan op 2 april om half vijf.
 
G

Gast

Guest
Juist, en ik denk dat het dan ook echt klaar is. Maar dat 'als Feyenoord dit wint, dan zijn ze er' heb ik al z?vaak gehoord dit seizoen. Er zijn nog 30 punten te verdelen..
 

Max

Administrator
Forumleiding
Precies, dan is vijf punten voorsprong en een beter doelsaldo erg prettig, maar geeft het geen enkele zekerheid.
 

Eef de Kip

Well-known member
Jongens kom op even, alsof Feyenoord thuis iets van AZ te vrezen heeft. En Heerenveen is bezig aan een dramatische periode dus daar hoef je ook niet ingewikkeld over te doen. Ajax uit kun je verliezen (makkelijker gezegd dan gedaan) en dan moet Ajax in een reeks ook nergens punten laten liggen. Ain't gonna happen.
 

Abubakari

Well-known member
Feit 1: De enige ploeg waar Feyenoord dit seizoen van verloren heeft is Go Ahead Eagles
Feit 2: Ajax verspeelde de titel vorig jaar niet uit bij PSV of thuis tegen Twente maar uit bij de Graafschap.

Kortom, laat al die beschouwingen op op voorhand makkelijke of moeilijke wedstrijden maar zitten. De makkelijkste zijn soms de moeilijkste en de moeilijkste de makkelijkste.
Dus: Hup SPARTA!
 

Jozsef

New member
Ik ben 't met Abu eens. Ik maak me meer zorgen om Sparta uit dan PSV thuis.
Het bewijs zag je afgelopen zondag. Begin je daadwerkelijk met dezelfde power blaas je Sparta weg.

Helaas zal je niet zo beginnen. Dat zie je alleen in ?chte topwedstrijden.
 

Eresd?g?

Banned
Feyenoord mist mogelijk 7 man tegen AZ komend weekend. Flink aantal blessures en natuurlijk de schorsing van Vilhena. Gaat AZ hiervan profiteren? En mocht dit het geval zijn, gaat Ajax er ook van profiteren, thuis tegen Twente.... ?
 

Eef de Kip

Well-known member
Ik denk dat ze gewoon wachten op puntverlies van Feyenoord zodat ze vervolgens na een matte pot niet verder komen dan een gelijkspelletje tegen Twente.
 

JMD

Well-known member
Ik denk dat ze gewoon wachten op puntverlies van Feyenoord zodat ze vervolgens na een matte pot niet verder komen dan een gelijkspelletje tegen Twente.

Zolang PSV zaterdag wint van de Eagles vind ik het allemaal geen probleem... ;)
 
Bovenaan