Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eresd?g?

Banned
Zn zaakwaarnemer wil dat hij minuten maakt dus vandaar. Als hij t daar goed doet wellicht van de zomer stap naar Premier League. Sunderland zoekt nog linksback ;)
 

Batigoal

Well-known member
Nou, naast de Poolse keeper van 16 hebben we nu ook twee Hongaren van 16 gehaald. Hopelijk zijn ze ook bezig met 1 of 2 spelers voor de A-selectie.
 

Eef de Kip

Well-known member
Lees nu toch dat er een akkoord in de lucht hangt tussen Ajax en Sao Paolo. 15 miljoen voor 80% van de rechten. Wat een geld voor een 19 jarige maar goed, mocht ie komen is het natuurlijk wel meteen een superheld!
 

Eresd?g?

Banned
Wat een bedrag... Benieuwd of t allemaal lukt voor komende nacht... Schijnt veelvuldig gescout te zijn dus ze zullen wel weten wat ze doen. Op zich is t bedrag te verantwoorden aangezien er ongeveer 30 miljoen is binnengekomen deze winterse transferperiode.
 

Pascallovic

Well-known member
15 miljoen voor een speler die 8 wedstrijden op het hoogste niveau heeft meegedaan en die niet direct inzetbaar is omdat ie nog een landentoernooi aan het afwerken is. Voor die 15 miljoen schijnen we ook maar 80% van de transferrechten te ontvangen. Veel druk voor een jongen van 19 jaar, die er voor dat bedrag meteen zou moeten staan. Ik vind het een groot risico.
 

Batigoal

Well-known member
In Europa moet je toch het volledige eigendom hebben?

Ik geloof dat de hele Portugese competitie gevuld is met spelers die maar voor een deel eigendom van de clubs zijn.

Het is wel een hoop geld zeg, maar ik ben nu wel razend benieuwd naar Neres. Aangezien Overmars vaak nogal op de centen let moet dit wel een versterking zijn.
 

JMD

Well-known member
Koopclub... ;)

Wel een boel geld zeg, dat is bijna net zoveel als voor Sulejmani toch?

Maar goed, als je het geld hebt en je een topper binnenhaalt wat je de titel oplevert verdient hij zichzelf wel terug.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan