Het grote HSC'21 nieuwstopic

de waan

Well-known member
Daar hoeft niks bij in principe. Veldhuis of Hartgerink kun je daar zonder problemen neerzetten. En Jordi Brinkman zit ook nog in het tweede.

Tenzij Van Dijk nog weg gaat, dan zitten we wel wat dunnetjes in de backs.
 

de waan

Well-known member
Qua aantal seizoenen wel, maar hij is enorm blessuregevoelig, dus voor wat betreft het aantal wedstrijden valt het nog wel mee (of tegen eigenlijk). In 2008 teruggekomen uit de jeugd van Twente, volgens mij sinds 2010 selectiespeler. Wordt zijn achtste seizoen dus.
 

De Groene Scout

Well-known member
Ik vind dat 'we' dat toch wel knap doen. In het rijtje blijvertjes toch ook wel jongens uit de categorie 12 t/m 15 die veelal in de wissel zitten. Blijkbaar is ze voorgeschoteld dat er onder de 'nieuwe' trainer ook nieuwe kansen komen.
Tot nu toe dus slechts 1 basiskracht die vertrekt (Basut) en 2 spelers uit de categorie 16 t/m 20 die geen nieuwe aanbieding krijgen (Rupert en Brummelhuis).
 
Laatst bewerkt:

de waan

Well-known member
Van de min of meer vaste krachten missen we dus nog: Van Dijk, Van Ek, Ottink en Tom ter Hogt. Schiet al mooi op zo.
 

Unregistere

Well-known member
Okee. Dan is het maar goed dat hij vertrekt! ;)

Sowieso wel moeilijk hoor, ex-profs op leeftijd. Altijd de vraag in hoeverre ze nog echt iets toevoegen. Wij hebben er ook wisselende ervaringen mee. Al speelt Garritsen er al een tijdje natuurlijk.
 

de waan

Well-known member
De eerste jaren was hij een zeer nuttige kracht. Maar een trainingsbeest is het nooit geweest en dat begon toch wel een beetje tegen hem te werken de laatste jaren.

Een bal over 50 meter op de stropdas leggen kan hij wel nog steeds trouwens.
 

De Groene Scout

Well-known member
Grootste gemis aan Garritsen komend seizoen zal zijn de acties buiten het voetbal om. Ligt erg goed in de groep en de animator in de kantine en kleedkamer.
Voetballend gaan we hem niet meer missen.
 

De Groene Scout

Well-known member
Door het vertrek van Basut en het niet verlengen van het contract met Rupert, Brummelhuis en Garritsen is het defensief nog een beetje dunnetjes.
Vandaar dat Job Derksen (22 jarige centrale verdediger van BWO) er komend seizoen bij komt.
De 1e nieuweling voor komend seizoen van buitenaf.
 
Bovenaan