Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Batigoal

Well-known member
Hahaha, ga je weg bij Ajax vanwege teveel concurrentie, haalt je nieuwe club een dag later doodleuk John Obi Mikel voor jouw positie. Zal uiteindelijk wel meevallen, maar kan me voorstellen dat Gudelj een beetje buikpijn kreeg van dat nieuws.
 

Max

Administrator
Forumleiding
De buitenlanders zullen allemaal wel voor de basis worden gehaald. John Obi Mikel kan gewoon samen met Gudelj op een middenveld.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Wordt wel nog een gevecht om de vrije trappen met een specialist als Gudelj.

Dat wordt dan wel vermakelijk. Worden die wedstrijden ook uitgezonden op een voor ons beschikbaar kanaal? Ik wil toch minimaal de fragmentjes wekelijks terug zien komen.
 

Batigoal

Well-known member
Franco Antonucci wordt voor circa 3 miljoen euro gekocht door Monaco. Ajax had hem anderhalf jaar geleden van Anderlecht overgenomen. Toch een keurig bedrag voor een zeventienjarige die zijn debuut nog niet had gemaakt.
 

Eresd?g?

Banned
Het blijft toch opvallend rustig met inkomende transfers. Zijn nu inmiddels wel wat spelers vertrokken maar een extra flankspeler, liefst voor op links zou geen kwaad kunnen. Moet t nou weer allemaal op t laatste moment gebeuren? :(
 

Pascallovic

Well-known member
We zitten al zo ruim in de fitte vleugelspelers... Zo'n 70 miljoen al aan transferinkomsten binnengehaald dit seizoen. Nee, dan ga je nog even door met verkopen van spelers.
 

Eresd?g?

Banned
Laat m lekker in de zomer gaan. Maar niet nu svp. Geen geweldenaar maar op zich wel fijn om keuzes te hebben op rechtsbuiten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan