Darten

Status
Niet open voor verdere reacties.

SanMark.

Well-known member
Nee, wel of we dezelfde koppen in de kwartfinale gaan zien zoals in alle toernooien.

Dat is wel een beetje het probleem mede door plaatsinglijst.

Als je een seeding van de top 16 zou maken en daar ook nog een loting aankoppelt zou je al wat meer verrassingen kunnen krijgen.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Eerste partij van de dag is Suljovic - Mark Webster. Van Webster zijn werpstijl word ik altijd ontzettend nerveus. Dus hup Mensur!!
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Nou als er iemand een lelijke werpstijl heeft is het Suljovic wel.

Dat sowieso. Maar ik word er bij Webster nerveus van dat hij z'n pijl steeds een fractie later loslaat dan ik verwacht. Komt natuurlijk door zijn darteritus. Al valt het vandaag wel mee, moet ik zeggen. Het gaat ietsje soepeler dan anders.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Bizar trouwens dat ze het dramaduo Verhoeven / De Ruiter elk jaar weer commentaar laten doen. Al ontwikkelt De Ruiter zich wel wat.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Er zal wel weinig volk kijken, waardoor het aantal klachten meevalt.

Zou zomaar kunnen.

Het is wel een hele rare wedstrijd zeg. Suljovic begint als een malle. Daarna die leg waar ze allebei iets van 12 pijlen missen op de dubbels, die Webster dan pakt. Daarna gooit Suljovic helemaal niets meer en lijkt het makkelijk richting Webster te gaan. Dan opeens Suljovic die weer zijn normale niveau gooit en het om lijkt te kunnen draaien. 10 pijlen op weg is naar een 11-darter op zijn favoriete dubbel, mist hij weer vier pijlen op de dubbel.

Geen idee wie er gaat winnen, maar ik hoop dat we 'all the way' gaan.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Toffe speler, die Gurney. En met deze loting ook een goede kans om in de kwartfinale te komen. Daar wacht Van Gerwen dan waarschijnlijk.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
105 gemiddeld, 75% op zijn dubbels en in set twee achtereenvolgens 94, 70 en 87 in twee darts gefinisht. Dat is echt heel erg indrukwekkend. Die man is 'in the zone'. En niet onbelangrijk, hij weet hoe het is om van Van Gerwen te winnen. Ik kijk nu al uit naar die potenti?le kwartfinale.
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
En vanaf moment dat ik het gepost heb gooit Gurney niks meer en inmiddels staat Thornton voor. :eek:mg:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan