Feyenoord in Europa

De Wolf

Well-known member
Manchester is gewoon door. Of Feyenoord en Zorja moeten winnen.
Ik zie Feyenoord ook niet van Fenerbah?e winnen. Die hebben gewoon veel betere spelers en komen niet met een reserve team opdagen.
 

Jozsef

New member
Teveel ontzag, en eenvoudigweg ook teveel kwaliteitsverschil. Zeker zonder El Ahmadi, Kongolo en Botteghin. Tapia, man oh man... loopt er op Varkenoord nou ?cht niets beters rond?
Kijk naar zo'n Dammers, die zich redelijk staande hield. Kappen dus met dat soort "koopjes". Vond Elia trouwens ook onzichtbaar, net als Berghuis, Toornstra en (uiteraard) Nelom.
 

Jozsef

New member
Na balverlies niet gelijk weer druk zetten op de bal, "een ander lost het wel op voor mij". Ik heb erop gelet. Vooral bij Tapia en Nelom dus.
Kan ook te maken hebben met het tempo van United. Zo jammer dat je niet kon beginnen met die drie die er normaal w?l staan.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Jong Feyenoord speelt vanavond uit bij Jong Chelsea.

Chelsea heeft een veldoverwicht, maar ze mikken alles naast. Door een zondagsschot van Bilal staat het zowaar 0-1 bij de rust.

f0d5ccb427b45d7300bc9e58d181f2fa.jpg
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Typisch Bilal, hij mocht na 57 minuten gaan douchen na 2 onnodige gele prenten.
 

Simon

Administrator
Forumleiding
Uiteraard werd het nog 2-1 (83e en 84e minuut), maar gezien de lamlendige speelwijze kreeg Chelsea daarmee eigenlijk te veel.
 

De Wolf

Well-known member
Spanjaarden in de Kuip. Daar heb ik slechte herinneringen aan of je moet Sevilla bedoelen
 
Bovenaan