Ons Europees voetbaltopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Pascallovic

Well-known member
Op zich zou er best enige bezieling mogen komen. Net als tegen Roda JC is het allemaal zo lamlendig. 0 schoten op doel in 70 minuten terwijl je enige optie winnen is.
 

JMD

Well-known member
Op zich zou er best enige bezieling mogen komen.
Dat vind ik eigenlijk ook het grootste probleem (dat eigenlijk het hele seizoen al speelt). Dat je een slechte periode hebt kan gewoon (heeft elke ploeg wel eens), maar dan moet je iig bezieling tonen. Dat tonen de spelers al weken niet. Denken allemaal dat het wel goed komt. Sta je zo meteen over 2 weken 10 punten achter op Ajax, lig je uit de beker en Europa en is je seizoen dus voorbij. Vorig seizoen was er ook (zeker in de eerste seizoenhelft) sprake van dat gebrek aan bezieling. Maar doordat het door een wonder in mei nog goed kwam zijn ze misschien gaan denken dat het toch ook dit jaar wel weer goed gaat komen...
 

JMD

Well-known member
Brenet toont weer even aan waarom hij in Oranje mocht spelen... ;) Manmanman, wat een voorzet, de mensen op de 2e ring moesten bukken. Zelfs Manolev deed dat nog beter. (en die haalde tenminste nog de achterlijn)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan