Niet open voor verdere reacties.

De Groene Scout

Well-known member
Ah, gestaakt zag ik al voorbij komen. Kon mij al niet voorstellen dat de 53 aanwezige supporters het aan de stok hadden gekregen met elkaar.

HSC'21 kwam na rust keurig terug in de wedstrijd. 1-1 via Exterkate en in de 90 ste minuut maakte Uguz de 1-2.
Zou er dan iets van een serie aan komen?

de waan

En achtervolger Westlandia laat ook maar meteen punten liggen.

In de negentigste minuut de winnende maken tegen de nummer 17. Misschien scorebordjournalistek, maar dan ben ik nog niet meteen ervan overtuigd dat er een serie aan komt.

Wel erg lekker natuurlijk. :duim:

Unnekuukse

Active member
JVC Cuijk en Westlandia maakten er een interessante en bij vlagen hele goede wedstrijd van. Met twee ploegen die tot de laatste seconde op de volle winst speelden. JVC had de beste kansen en kwam terecht met 2-0 voor (Visser en Zaimi). In het laatste half uur zette Westlandia de druk er op bij JVC Cuijk, dat in die fase nauwelijks nog van de eigen helft kwam. Westlandia kwam, hoewel het niet eens zo heel veel kansen kreeg, verdiend langszij. In de slotminuten hadden beide teams nog de kans om de volle winst te pakken, maar het bleef bij een mooie 2-2.

Unregistere

Toch wel knap van Westlandia weer. Dongen wint ook. Bij EVV, dus uiteraard met 0-1. Quick '20 verliest van UDI '19, dus die haken wel een beetje af als achtervolgers van De Dijk.

Mooie zege hoor bqandy! Benieuwd naar je bevindingen. Kaars in bedwang gehouden dus.

En ook mooi voor HSC '21!

Magreb '90 en Juliana '31 ook allebei weer verloren, er komt toch wel al een klein gaatje naar de veilige veertiende plaats.

bqandy

Eerst maar eens deze. Kaars vertelde me na de wedstrijd dat zijn overgang naar Sparta voorlopig van de baan is:

de waan

Er waren vanmiddag trouwens 53 mensen aanwezig bij de topper in Den Bosch. Daarvan ongeveer de helft uit Haaksbergen waarschijnlijk, dus zelfs de vriendinnen en ouders komen lang niet allemaal kijken.

SanMark.

Lol.

Dat is wel belachelijk weinig.

En in de tweede helft ? Want dan komen er altijd mensen vanuit de kantine en spelers die uitgespeeld zijn kijken. ( of mensen die niet willen betalen)