Ronde 13

JMD

Well-known member
Ik geloof dat Jeroen Grueter een beetje fan is van Dolberg.

En als hij dan zo meteen een dip heeft (wat elk jong talent heeft) dan laat de media dat soort spelers direct weer vallen als een baksteen en zeggen ze 'dat ie misschien toch niet zo goed is als we dachten'.
Laat zo'n jongen nou lekker. Bosz gaf op de radio precies het goede antwoord op de vraag 'met wie we hem kunnen vergelijken', 'daar doe ik niet aan' zei Bosz.
Dat snelle hypen van Nederlandse spelers in de eredivisie is i.m.o. ook een van de redenen dat spelers zo snel naar het buitenland gaan. Want binnenkort komt alweer de vraag 'of hij niet uitgeleerd is hier'. Laat hem nou lekker minstens 2 jaar bij Ajax spelen, belangrijk worden. Die jongen heeft nog alle tijd van de wereld.
 

gevegt

Well-known member
Welk negatief record hebben we nu weer te pakken? Al 3 duels niet gescoord dit seizoen? Slechts 20x gescoord in de eerste 13 duels? Slechts 7x gewonnen?
Natuurlijk geen nagetief record ( dat laat ik aan anderen over ), maar het langst ongeslagen in uitwedstrijden meen ik.
 

gevegt

Well-known member
Die blijft sowieso nog anderhalf jaar.

Dolberg en Ziyech gaan Ajax dit jaar kampioen maken.
Als ik de zelfbenoemde kenners moet geloven speelt Dolberg na de winterstop niet meer voor Ajax.
Ziyech moet nog naar Afrika en dan maar afwachten hoe hij terugkomt.
 

Joost

Well-known member
Roda is er meester in om de tegenstanders mee te krijgen in ontzettend zwak spel. Jammer genoeg levert het tot nu toe vrijwel alleen gelijke spelen op. Vandaag had er echt meer ingezeten. De kans op de openingstreffer is een cadeautje maar wel heel mooi afgemaakt. Stonden we toch zomaar een keer voor in eigen huis, dat was dit seizoen nog niet gebeurt. Daarna leek het er zowaar op dat Roda 2-0 zou kunnen maken maar juist op dat moment benut Weghorst de eerste de beste kans van AZ. AZ drukt daarna niet echt door en dus weer gelijk.
 
Bovenaan