District Oost

germania

Member
Laatste nieuws over de wedstrijd Germania Z2- SCH Z5

Vrijdag heeft de KNVB uitspraak gedaan inzake de uit de hand gelopen wedstrijd Germania Zat 2 –SCH 5. Germania treft hierin geen enkele schuld en is dan ook op alle fronten vrijgesproken. ??n van de straffen voor SCH is dat het elftal definitief uit de competitie is genomen.

De laatste weken werd er in sommige media (enigzins) gesuggereerd dat ook Germania schuldig zou zijn aan het voortijdig beeindigen van de bekerwedstrijd maar gelukkig heeft de tuchtcommissie recht gesproken

Hoewel een aantal spelers en supporters aan het herstellen zijn van de verwondingen is de hele club opgelucht dat dit diep zwarte hoofdstuk kan worden afgesloten.

De KNVB uitspraak staat op zich en voorts laat de politie weten nog bezig te zijn met het "strafrechtelijk" onderzoek naar de zaak.

Bestuur Germania
 

De Groene Scout

Well-known member
Gelukkig won KVV Losser wel vandaag.
Uit bij Hengelo werd het 0-5.
Aanvullende goede nieuws is dat de trainer zo goed als zeker nog een jaartje blijft in Losser. :duim:
 

germania

Member
Odin haalt team uit de competitie na vechtpartij
Door de nieuwsredactie ? geplaatst: zondag 6 november 2016, 17:12 uur | update: 17:17 uur

Het complex van Odin op sportpark Maarschalkerweerd**Foto:*RTV Utrecht
UTRECHT - De Utrechtse voetbalclub Odin heeft zijn vierde elftal teruggetrokken uit de competitie nadat spelers van dat team zaterdag twee tegenstanders het ziekenhuis in hadden geslagen. Het bestuur overlegt maandagavond over verdere maatregelen.

De voorzitter van Odin heeft zijn collega van Delta Sports uit Houten zijn excuses aangeboden voor het incident. Delta Sports liet eerder weten aangifte te gaan doen. Voorzitter Miranda de Beer noemt het ongehoord wat er gisteren is gebeurd op Sportpark Maarschalkerweerd.

De vechtpartij vond plaats bij de wedstrijd Odin 4 tegen Delta Sports 7. Aanleiding was een beslissing van de leider van Delta Sports, die als grensrechter fungeerde. Een speler van Odin bedreigde de man; hij zei dat hij hem neer zou steken. Elders op het veld raakten vervolgens spelers slaags, waarbij een voetballer van Delta Sports tegen zijn hoofd werd geslagen en neer ging.

De scheidsrechter staakte de wedstrijd, maar de vechtpartij was daarmee niet voorbij. Spelers van Odin achtervolgden hun tegenstanders tot in de kleedkamer en een speler van Delta Sports kreeg een kopstoot. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht; ze hadden allebei een hersenschudding. Ze konden na behandeling zaterdagavond weer naar huis.

SPELERSPASSEN
Voor de wedstijd lag het computersysteem van de KNVB er uit, waardoor de spelerspassen niet gecontroleerd konden worden.

Bij Odin was niemand bereikbaar om op het incident reageren. De politie zegt dat de zaak onderzocht wordt en zoekt getuigen.
 

De Groene Scout

Well-known member
In 4A won Losser vanmiddag opnieuw. Dit keer met 0-3 uit bij UD Weerselo.
Berghuizen en Sp. Overdinkel verspeelden beide punten, zodat het al vroeg in het seizoen duidelijk wordt dat het zal gaan tussen KVV Losser en Saasveldia.
Losser na 10 duels 3 punten voorsprong.
 

de waan

Well-known member
Ze leren het ook nooit daar. Ga toch lekker 4e of 5e klasse voetballen met jongens uit het dorp.
 

De Groene Scout

Well-known member
Erik Assink vertrekt na dit seizoen bij SVZW. Volgens mij gaan ze heeeeeeel voorzichtig de geldkraan een beetje dicht draaien. Assink zou dan wel eens een te dure trainer kunnen zijn.
 

De Groene Scout

Well-known member
Onderbuik gevoelens of eindelijk eens op feiten gebaseerd ?

'Feiten' is een groot woord, meer via via van mensen die nauw betrokken zijn bij de club of bij de buurman Juventa.
Er komen toch steeds vaker geluiden naar voren dat er iets gedaan moet worden aan clubbinding en het eerste meer bij de vereniging betrekken, enige aandacht schenken aan de jeugd etc. De plicht om dan ten koste van 'alles' zo hoog mogelijk te spelen met het eerste zal dan wat losser gelaten moeten worden.
 

De Groene Scout

Well-known member
Weer een incidentje op de velden; dit keer deelt de keeper van Suryoye een rechtse hoek uit aan een stelletje idioten van Eilermark achter het doel:

GLANERBRUG - Een opvallend moment tijdens het duel Eilermark - Suryoye-Mediterraneo zondag. Toeschouwers van Eilermark dagen de goalie van de gasten uit. Hij besluit daarop te reageren. Op de Facebookpagina van De Kelderklasse doken vanmorgen beelden op van het incident.
Eddy Bodde, voorzitter van Eilermark, zag het incident niet gebeuren, maar heeft het er na de wedstrijd wel over gehad met de bezoekers. ,,Die probeerden het een beetje te verbloemen. We moeten nog even kijken wat we er mee aanmoeten. Ik heb de beelden nog niet gezien."

,,De jongens staan daar altijd en steken vaker de gek aan met de doelman van de tegenpartij. Je weet hoe dat gaat. De stand was toen al 2-0 of 3-0 en de doelman was het hele duel al gefrustreerd", aldus Bodde.

Suryoye-Mediterraneo kan zich niet vinden in de woorden van Bodde. ,,Wat onze keeper doet mag niet. Laat dat duidelijk zijn. Hij moet zich nooit laten provoceren", aldus aanvoerder Benjamin Can. ,,Maar onze keeper wordt negentig minuten lang op vreselijke wijze uitgescholden. Het bleef niet bij hondenkop, maar het ging ook over familieleden van hem en zijn afkomst. De scheidsrechter liet na de tijd ook weten verbolgen te zijn over het feit dat niemand bij Eilermark optrad. Dat racistische gedoe moet eens afgelopen zijn."
 

De Groene Scout

Well-known member
Het geluk van de koploper. KVV Losser kwam kwartier voor tijd met 1-0 achter, maar een slotoffensief leverde in het laatste kwartier nog 2 treffers op. 1-2 winst derhalve; volgende week de kraker tegen Saasveldia.
 

De Groene Scout

Well-known member
SVZW heeft een nieuwe trainer. Erik Assink stopt ermee aan het einde van het seizoen en Philip Agteres zal hem komend seizoen opvolgen.
Agteres speelde zelf ooit ook al voor SVZW en heeft als trainer o.a. bij TVC'28 en DOS'37 (zit hij nu ook nog) ervaring opgedaan.
 
Bovenaan