Tweede Divisie 2016-2017

Unregistere

Well-known member
Klopt, Gaari heeft drie wedstrijden schorsing gekregen. Dus die was er sowieso niet bij geweest. Maar Jakoba is normaal wel basisspeler.

Jef400

Ik zag trouwens dat AFC - Katwijk naar zaterdagmiddag was gegaan. Blijkbaar waren er dan wel kleedkamers beschikbaar? Ben benieuwd of dat nog wat met de toeschouwers daar gaat doen. Want tot nu toe is het niet veel daar in Zuid.

noordooster

Dat wordt inderdaad vaak als reden aangegeven om niet om 14.30 of 15.00 uur te voetballen : geen ruimte of sommige spelers moeten werken op zaterdagmiddag.
Dat zal zaterdag a.s. niet spelen, neem ik aan.

Lennard95

New member
Het schijnt op last te zijn van de politie want schijnbaar hebben wij een harde kern van 500 Feyenoord supporters.

Lennard95

New member
Denk dat het meer te maken heeft met het aantal politie wat ingezet kan worden, tis ook al natuurlijk complete onzin we nemen er misschien 150 mee en dat zijn niet allemaal Feyenoorders.

de waan

Ik weet niet of het hier wat mee te maken heeft, maar ik zie dat er twee jeugdwedstrijden zijn omgedraaid. Die worden nu bij de tegenstander gespeeld.

De Groene Scout

Om 18.30 is er al gespeeld tussen Jong Twente en Jong AZ.
Nog een paar minuten en het is 2-3 voor AZ.

Twente opnieuw met de nodige 1e selectie spelers:
Hengelman, vd Lely, Benamar, Katsikas, Van Duinen, Van der Heyden, George, Ebecilio, Oosterwijk, Holscher, Seys

Forza AZ

Jong AZ zonder 1e elftalspelers toch gewonnen met 2-3, en dus (tijdelijk) een gat geslagen met de achtervolgers.

Forza AZ

Vrijdagavond half zeven. Verzin het maar.
Vrijdag in plaats van maandag is een beetje vreemd inderdaad, maar beloftenteams spelen al jaren hun wedstrijden om 18.30u. Dus zo vreemd is het niet.

Al weet ik ook niet waarom het niet op zondag gespeeld wordt, zoals oorspronkelijk in het schema stond.

En weer dreigt het mis te gaan bij HHC. Nog 20 minuten op de klok, maar al weer met 3-0 achter. Hoe komt dat toch? Zal maandag eens even iemand vragen naar een verklaring. Zo zwak is die selectie nu ook weer niet.

noordooster

Spelers die erbij zijn gekomen blijken niet echt een versterking te zijn. Van met name Gouriye en Wigger was meer verwacht.
Gersom Klok wordt gemist.
Het zit ook niet helemaal mee met blessures en schorsingen, maar de oplossingen die Oosting koos pakten meerdere keren niet goed uit.
Spelers die vorig seizoen heel behoorlijk presteerden blijven nu onder de maat, zoals Hooiveld en Veldmate.
Zeker de eerste wedstrijden kreeg ik wel eens het idee dat de spelers er te gemakkelijk over dachten.
" Wat kan ons gebeuren....vorig seizoen werden we toch bijna kampioen....".
Maar teams die ze vorig seizoen onder zich hielden , doen het nu veel beter dan HHC.
En misschien ligt het ook wel aan de trainer. Onder Marcel Groninger draaide het toch 3 jaar lang veel beter.
Wat ook opvalt, en dat is typisch iets voor HHC vind ik, is de gelatenheid bij de supporters.
Waar in zo'n geval bij veel clubs al de pleuris was uitgebroken lijkt het in Hardenberg allemaal nog rustig.

Unregistere

Voor spektakel moest je vanavond in Noordwijkerhout zijn. VVSB - Spakenburg 4-4!!!

Kozakken Boys had volgens het Twitter-verslag dik moeten winnen bij De Treffers, maar Remy Raterink maakte in de slotfase de 1-1. Waan was er, zag ik, dus die kan vast bevestigen of de lezing van de Werkendammers al dan niet klopt.

Katwijk blijft de koning van de remise. Nu 1-1 bij AFC, het zevende gelijkspel in negen duels voor Katwijk.

GVVV wint dik bij UNA en blijf knap tweede. Barendrecht onderuit in Lienden.

germania

Member
Kozakkenboys had inderdaad de wedstrijd voor rust kunnen beslissen, maar Treffers benutte een van de kansen ongeveer 10 minuten voor tijd(kopbal Raterink)
Kozakken boys waren zeer gevaarlijk in de omschakeling.
Complimenten aan Niels kornelis(keeper Treffers) die enkele zeer goede reddingen had en enkele doelpunter voorkomen heeft.

Sjorro

Active member

Klopt helemaal. Niels Kornelis verricht enkele cruciale reddingen, ook in de 2e helft. Doelpunt valt uiteindelijk wel aan de andere kant.