Status
Niet open voor verdere reacties.

Reinoud

Well-known member
Utrecht staat met 6-4 achter, door een hattrick tegen te krijgen in de eigen wedstrijd. Tweede helft vol op de aanval!

FC Zwolle Ole

Beetje later als anders maar ik zie dat ik mijn team doordeweeks wel alleen kan laten met mijn assistenten.
een 6-4 voorsprong bij de rust maar nog lang niet zeker gezien alle extra tijd doelpunten.

Abubakari

Hakim Ziyech scoort bij zijn debuut meteen 4x. En geeft ook nog 4 assists op Dolberg. Eindelijk scorend vermogen bij Ajax. Het hadden er 10 kunnen zijn als Reza Ghoochanejniethad gescoord in blessuretijd, maar aan de andere kant leveren de goals in blessuretijd van Haller en Santos met wel twee keer 3 punten op. Hoe dan ook, Ajax staat tegen Vitesse met 8-6 voor.

Mario

Sittardia trakteert koploper Leonidas op een 4-8 achterstand. En als Heerenveen niet zo ijverig was geweest in de laatste minuut was het zelfs 4-10 geweest.

Dat zat er natuurlijk een keer aan te komen, helaas ... maar we doen.nog steeds mee aan de kop.

Moeizame 2e helft maar wel de 3 punten over de streep getrokken.
We blijven meedoen voor de bovenste plaatsen en al een mooie buffer naar de degradatie plaatsen.