Cambuur nieuws topic

Bernardo

Well-known member
Klopt, maar dat had dus met die trainerswissel te maken.

Trainerswissel werd Cambuur-huurling Kip fataal in Engeland
\
Vol goede moed verruilde Ricardo Kip in juli Almere City FC voor het Engelse Fleetwood Town. Maar twee maanden en een trainerswissel later is de 24-jarige aanvallende middenvelder al weer terug in de Jupiler League. Bij SC Cambuur, dat hem woensdag huurde voor de rest van het seizoen, hoopt hij op een nieuwe start.
Met vijftien competitietreffers in 33 wedstrijden maakte Kip afgelopen seizoen indruk bij Almere. Hij verdiende er een transfer naar Engeland mee. 'Een bewuste stap, een mooie avontuur. En ik ging naar een club waar de manager mij graag wilde hebben', kijkt hij terug.

Die manager, Steven Pressley, vertrok echter al na enkele weken. De Schot werd opgevolgd door Uwe R?sler en die zag het niet in Kip zitten. 'Hij haalde meteen veel nieuwe middenvelders en zei ook dat hij mij niet goed kende. Al snel bleek mijn rol uitgespeeld. Maandag (twee dagen voor de transferdeadline, red.) hoorde ik dat ik verhuurd kon worden en Cambuur werd meteen concreet.'

De Leeuwarders toonden in de zomer ook al interesse, maar Kip koos voor het buitenlandse avontuur. 'Maar het gesprek gaf destijds een goed gevoel. Dat maakte deze keuze gemakkelijk. Ik ben blij met Cambuur, heb ook niet meer met andere clubs gesproken. Cambuur kan om de titel spelen en ik ben fit en gretig om daar met goals aan bij te dragen.' (Gerard Bos)
 

Abubakari

Well-known member
Na de winterstop Hahn maar proberen te huren van Feyenoord. Nienhuis kan echt niet meer en dan kun je het Ajax duo Kip & Hahn in ere herstellen.
 

Abubakari

Well-known member
Idd Hahn gaat echt in de JL ballen.
Must niet su serieus doen juh.

Ik zag vanmiddag oud Cambuur talent Scheepers nog in actie bij Blauw Wit'34. Man of the Match vanmiddag. Weet jij hoe dat komt dat het er -op hoger niveau- niet uit is gekomen bij hem?
 

Bernardo

Well-known member
Vrij simpel, niet goed genoeg. Kon het vorig jaar bij ONS ook al niet. Wat moet jij bij Blauwwit?
 
Laatst bewerkt:

Abubakari

Well-known member
Vrij simpel, niet goed genoeg. Kon het vorig jaar bij ONS ook al niet. Wat moet jij bij Blauwwit?

Okay, werd toch ooit gezien als het grote talent. Al zegt dat ook niet altijd alles weet ik uit Ajax ervaring.

Ik ga in Groningen vrij vaak naar het amateurvoetbal, zaterdag was het PKC'83-Blauw Wit'34 alhier in Stad Groningen. Leuk affiche in de eerste klasse.
 
Bovenaan