Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Batigoal

Well-known member
Nu opeens interesse in Leon Bailey. Groot talent, dat zeker, maar waarom weer een aanvaller die meer spits dan vleugelspeler is halen van nog geen 20 jaar oud? Bovendien zwermt er rond Bailey een groepje onduidelijke zaakwaarnemers of investeringsmaatschappij dacht ik dus dan ben je veel geld kwijt waarschijnlijk voor een jongen die nog best veel te bewijzen heeft.

Dan had je beter vorig jaar Moses Simon niet kunnen aftesten en goedkoop vastleggen.
 

DeftonesJP

New member
Ja ik las ook allemaal van dat soort verhalen. Ajax komt op dit moment vooral spelers tekort die wat kunnen in de kleine ruimte. Hopelijk heeft vriend Overmars dat ook in de gaten.
 

DeftonesJP

New member
VI meldde het zelfs met een push bericht. Zoals jij het stelt is het inderdaad een bar verhaal maar meestal checken ze hun bronnen toch wel voordat er wat gemeld wordt.
 

Pascallovic

Well-known member
De technisch directeur van Genk heeft dat bod bevestigd.
Ik vind het bizar wetende hoe zuinig ze doorgaans zijn en dat ze nu plotseling zo'n bedrag voor een relatief onbekende speler willen neertellen. Ik ken hem niet, dus weet niet of de speler het waard is. Maar normaal gesproken had ik hem in iedergeval een beetje moeten kennen.
 

JMD

Well-known member
Mike Verweij.
Waarvan moet ik die kennen...

Uitgerekend nu een bod op Cillessen... DIe heeft momenteel de vorm niet (maar die komt natuurlijk wel weer). En wie weet is die mindere periode ook wel veroorzaakt doordat hij wist dat Barcelona hem misschien wilde hebben. Dat is toch een jongensdroom.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan