RIP topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Abubakari

Well-known member
Dacht ik ook. De wereld blijkt dus weer eens niet zo simpel in elkaar te zitten als verwacht.

Wat een arrogante gast, die schrijver van dit stukje, voelt zich ver verheven boven andere supporters want hij is voor Feyenoord en DUS is hij een modelsupporter.
Borstkloppertje.:werder:

Als Feyenoorder in hart en nieren heb ik niets met die clowneske manier van supporteren. Wij noemen Oranje-supporters vaak clowns die het Nederlands voetbal geen goed doen.
Hij sprak wel erg gepassioneerd over het Nederlands elftal en vroeg of ik daar wel eens ging kijken. “Euh nee, natuurlijk niet.” En waarom dan niet? Ik antwoordde: “Als Feyenoorder vind ik dat allemaal clowns joh, die mensen steunen het elftal helemaal niet, willen alleen maar feesten.”

Alsof de fans van andere clubs wel grote liefhebbers zijn van het carnavalpubliek bij Oranje.
 

Batigoal

Well-known member
Sowieso, je eigen supporter-zijn cultiveren zoals dat bij veel clubs gebeurt en andere manieren van supporten verafschuwen. :eek:mg:
 

DeftonesJP

New member
Ik vind het sowieso storend als mensen een hele supportersschare over een kam scheren. Dat begint waarschijnlijk in de krant als er honderd man zich hebben misdragen en de overige 2900 geen vlieg kwaad hebben gedaan maar zoals met elke groepering heb je onderlinge verschillen. Er zijn ook zat supporters van de grote drie die ook wedstrijden van het nederlands elftal bezoeken. Je kan wel stellen dat supporterschare een bepaalde houding hebben maar je kan nooit voorbij gaan aan het individu.
 

delmaestro

Well-known member
Jolige kerel. Hij had een boetiekje in Elst waar hij van die funshirts verkocht. Van die shirts met het logo van de NS en het onderschrift "ik spoor niet", dat soort meuk. Lijkt me sowieso handel met een houdbaarheidsdatum, maar die crisis heeft hem definitief genekt.
 

JMD

Well-known member
Oud-premier Piet de Jong (101) is overleden. Was de oudste nog-levende premier in Nederland.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan