F1 en andere motorsport

Status
Niet open voor verdere reacties.

Jozsef

New member
Wat was er gebeurd als Rosberg niet die (illegale?) instructie's had gekregen over de boordradio? Hij kwam er zelf niet uit in de auto.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Gewoon gelul. Vijf seconden straf, komt hij al lekker mee weg. Als hij echt zoveel ronde ruzie had gehad, dan had zelfs een derde plaats kwijt kunnen raken.
 

Jozsef

New member
Herbert en Hill raken maar niet uitgepraat over Max. Analyseren nu al minuten al zijn moves van vandaag. "Pretty amazing".
 

Ska P 187

Well-known member
Hier mag wel een beste straf op staan, 30 seconde ofzo. In ieder geval dat Riciardo er ook voorbij komt, anders is het eigenlijk geen straf.
 

SanMark.

Well-known member
Kan inderdaad alleen maar tegenvallen. Ligt het circuit in Budapest? Daar kun je je dan wel weer goed vermaken.

Net wat buiten Boedapest volgens mij. En een drama om daar met de auto te komen want de aan en afvoer wegen zijn niet zo goed.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Ik had net een paar maanden mijn rijbewijs. Toen met een business course van mijn latere werkgever daar net buiten Boedapest met een Trabantje mogen scheuren. Wat een wegen zeg. Je moest nog sturen om rechtdoor te blijven gaan.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Mooi! Is het gat richting Ferrari en zijn teamgenoot weer wat kleiner. Wel een vrij milde straf voor Rosberg. Zonder communicatie had hij meer kunnen verliezen.
 

gevegt

Well-known member
Wat een belachelijk lage straf.
Als dit de norm is, kunnen ze net zo goed het radio verkeer weer toelaten.

Als Rosberg niets te horen had gekregen, was hij nooit derde geworden.
 

gevegt

Well-known member
De vorige race ging Perez er op het laatste moment af omdat zijn remmen compleet op waren. Het team zag dat, maar durfde hem dat niet te melden omdat ze bang waren voor de straf die er op staat.
Resultaat: Perez vloog er af.
Dat kun je dom noemen, want als het om veiligheid gaat mag je de coureur inlichten, maar ze waren er van overtuigt dat het hun punten zou kosten.

Gegarandeerd dat na deze uitspraak meer teams voor minder de radio gaan openzetten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan