Tennis

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Op Roland Garros was volgens mij alles te zien. Op een van de verre banen waar Bertens stond te spelen was een enkele camera beschikbaar, die was zo statisch dat er volgens mij niet eens iemand als cameraman stond.

Juist in de eerste rondes van het enkelspel zullen er toch veel mensen zijn die graag naar hun landgenoot kijken. Je kunt met een mobiele telefoon al haast achter de baan gaan staan en via Periscope de zaak in acceptabel niveau de wereld in streamen, dan moet het toch niet zo heel lastig zijn daar een normale vaste camera neer te zetten voor de liefhebbers.

Overigens is de tweede partij op deze baan 5 toe aan de 3e set. Rossel verrast de als 28e geplaatste Querrey door de eerste twee sets in tiebreak te pakken. Haase komt na hen.

Nee, op RG waren ook niet alle banen te zien. Die hebben er 6 'goed' en 2 of 3 met een mindere camera.
 

JMD

Well-known member
Djokovic is echt goed de laatste 2 jaar, op eenzame hoogte. Maar toch vind ik hem niet zo 'dominant' aanwezig als Federer in zijn topdagen.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Zijn ook verschillende spelers met verschillende stijlen. Ik vind Djokovic qua resultaten juist enorm dominant aanwezig. Die wint bijna elk toernooi waar hij aan meedoet, op elke ondergrond. Zeer indrukwekkend.
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Zijn nu wel een paar aardige duels bezig. Dikke prima om zo bij Fox een beetje langs de banen te zappen.

Jammer dat Fox geen rechten heeft op de beide 'Opens'.
 

JMD

Well-known member
Haase kan elk moment de baan op moeten, partij voor hem is 10-10 in de 5e set. Dus kan met 5 minuten gebeurd zijn, kan ook nog 5 uur duren...
 

JMD

Well-known member
Bertens komt zoals te verwachten viel op een goede baan, baan 3. Daar is nu nog een damespartij bezig (begin 2e set), daarna mag Kiki
 

JMD

Well-known member
Bertens gaat zo de baan op.
Haase wint eenvoudig de 2e set
Raonic door, Nishikori ook bijna
 

Jamel

Administrator
Forumleiding
Verdomme. M'n stream werkt niet. Alle andere kanalen doen het wel, behalve die van Bertens. Meer mensen last van op de FOX Sports site?
 

PES5

Administrator
Forumleiding
Zou knap zijn als Haase hier iets kan. Alle resultaat is meegenomen, gezien de dag van vandaag en de komende dagen. Kan me heel goed voorstellen dat hij elders is met zijn gedachten.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan