F1 en andere motorsport

Status
Niet open voor verdere reacties.

Eef de Kip

Well-known member
RB p7 en 8, niet echt hun circuit dus. Zoals gevegt al post, uitstekende laatste stind van Verstappen hoor. Verder viel het me reuze mee qua ongelukken, had zelf wel een paar sc situaties verwacht maar dat viel mee (of tegen, het is maar net zoals je het zegt).

Even met de Oranjebril, Verstappen heeft het beter gedaan dan Ricciardo.
 

Ska P 187

Well-known member
Raar dan dat Riciardo met dezelfde auto voor Verstappen is ge?indigd. Verstappen heeft zich goed hersteld, maar niet meer dan dat.
 

Eef de Kip

Well-known member
Alleen begon Verstappen een flink stuk verder achter Ricciardo. Laten we het er op houden dat de laatste stind van Verstappen erg goed was.
 

Ivanhoe

Active member
Max verloor ook nog 2,5 seconden bij zijn tweede pitstop. Denk dat ze de stint op de softs wel over hadden kunnen slaan bij RB en gelijk naar mediums hadden moeten gaan bij de 1e stop
 

Eef de Kip

Well-known member
Zat ik ook aan te denken maar dan had hij bijna de gehele race op de mediums moeten rijden, lijkt me weer net even te veel van het goede maar goed, dan had je altijd nog 10 ronden voor het einde een stop kunnen maken.
 

Ivanhoe

Active member
Hij reed de op na 2 na laatste snelle ronde van het hele veld in ronde 50, het leek er op alsof hij nog uren kon rijden op die banden. Was ook de hardste compound dus die gaan langer mee. Maar goed, niemand had er rekening mee gehouden dat ze die bamd uberhaupt zouden gebruiken, maar ze moesten wel, hadden de race niet uit kunnen rijden op softs en SS.
 

Eef de Kip

Well-known member
Dat klopt maar het geeft toch wel te denken dat ze dit niet met alle data die ze hebben enigszins hebben kunnen voorspellen. Verder vind ik het verschil in prestaties tussen die Soft en Medium wel erg groot.
 

gevegt

Well-known member
Misschien zit ik er naast, maar mijn idee is dat RB op snelle banen het moeilijk heeft met de banden.
Nu waren de supersofts en softs vergeleken met andere teams ook relatief snel op, terwijl de mediums weer erg lang meegingen.
 

Ivanhoe

Active member
Banden voor de Red Bull Ring voor over 2 weken. Ben niet erg optimistisch over de kansen voor Red Bull, weer een power circuit met 3 lange rechte stukken. Denk dat ze bij Red Bull - na de ervaringen van afgelopen weekend - graag een extra setje van de hardste compound hadden gehad.

221482141facb01ca1631ee170a139b8.jpg
 

Eef de Kip

Well-known member
Zeker, hoopte ook op Mediums ondanks dat het ene circuit het andere niet is denk ik dat op die band de kansen voor RB iets beter waren geweest. Ben ook bang op een maximale top 6.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Hopelijk dat het feit dat het kouder in Oostenrijk zal zijn nog helpt. Of dat het gewoon een regenrace wordt waardoor de race sowieso anders zal verlopen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan