Nacompetitie Jupiler League

Jamel

Administrator
Forumleiding
Behoorlijk balen dat er geen uitsupporters bij mogen zijn. Dat maakt zo'n wedstrijd toch een stukje minder aantrekkelijk. Het is trouwens ook zwaar belachelijk dat het niet mag. Ik lees hier weleens 'alleen in Nederland' en in dit geval klopt het ook. Zeer trieste gang van zaken. Maar goed, hopen dat de wedstrijd wel het aanzien waard is. Ben erbij in elk geval.
 

Bernardo

Well-known member
Lachwekkend allemaal weer. Begin van het seizoen met die stakingen, zeiden ze allemaal : op naar normalisatie. Nou, is nu allemaal alweer vergeten. Angst overheerst. En dit land wou een WK organiseren, lachwekkend
 

zwammy

Well-known member
Ja maar die Engelsen, Polen, Kroaten en Serven zijn natuurlijk lang niet zo gevaarlijk dan die 750 Tilburgers en 500 Bredanaren. Mocht NAC promoveren ook geen huldiging op de grote markt 😂 Die Depla is echt helemaal gestoord.
 

DeftonesJP

New member
En dus krijg je spontane feesten en moet de politie zelf ook improviseren. Het ligt dan echter niet aan de burgemeester, zijn straatje is schoon en wat er verder gebeurt dat boeit niet.
 

zwammy

Well-known member
Daarom. Onze ouwe fietsenhokverwenner. We vieren ons eigen feest wel mochten we het halen.
 

Jef400

Well-known member
Ik zou nu kunnen gaan zeggen dat het maar beter was dat Roda in Kerkrade speelt.

Maar goed, ik denk dat Heerlen hele andere capaciteiten vraagt dan Breda. Verschil in stedelijke opbouw, historie, belang van de stad, voorzieningen in de stad is natuurlijk wel redelijk groot. Zou een verklaring kunnen zijn waarom hij niet met supporters overweg kan gaan.
 

Abubakari

Well-known member
Ik denk dat 80% van de posts in dit topic inmiddels over randzaken als wel of geen supporters gaat. Kunnen we het niet gewoon (ook weer) eens over voetbal hebben?
Hoe ziet zwammy de kansen voor NAC eigenlijk? En wat verwachten de Graafschappers er van? Eagles en Willem II'ers bestaan geloof ik niet.
 

zwammy

Well-known member
NAC promoveert. Maar dat zei ik een jaar geleden al. Het was de mooiste manier geweest als we W2 teruggegooid hadden maar dit is ook wel mooi.
 

de waan

Well-known member
Jammer dat ze niet welkom zijn, want dan hadden jullie gebroederlijk de promotie kunnen vieren.
 

inhethoekje

Active member
Ik ben blij dat NAC weer terugkomt,is het niet via winst op Willem II dan wel vanachter de groene tafel dankzij FC Twente.
 

Pascallovic

Well-known member
Ik ben blij dat NAC weer terugkomt,is het niet via winst op Willem II dan wel vanachter de groene tafel dankzij FC Twente.
Voor NAC is er toch niks veranderd? Bij verlies tegen Willem II spelen ze volgend seizoen sowieso JL. Die hebben niks aan de groene tafel. Willem II wel.
 
Het zal 50/50 tegen de Eagles worden denk ik. Vermeij keert terug, El Jebli en Koolhof nog steeds geblesseerd. Eagles mist De Kogel. Als je een redelijk resultaat neer zet morgen, heb ik er alle vertrouwen in.
 

zwammy

Well-known member
De spanning is weg dus kunnen ze vrij voetballen. Dat en die angstazen bij ons die al schrik hebben tegen jong Ajax maakt het wel wat lastiger.
 
Bovenaan