Rode Duivels

Kielse Rat

Well-known member
Ik denk dat Kielse liever de wedstrijd had gezien dan dat ie zijn geld terugkrijgt.

Dat inderdaad. Het geld wordt inderdaad gewoon teruggestort, maar ik wou de wedstrijd echt wel gaan kijken. Leuke affiche, en het is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk om tickets te bemachtigen voor de nationale ploeg. Het is al van 2011 geleden dat ik nog eens ben kunnen gaan.
 

Kielse Rat

Well-known member
Wat een slechte wedstrijd van de Belgen gisteren. Zonder een goede Courtois zou het een pandoering van jewelste geweest zijn. Er waren nu wel veel belangrijke spelers afwezig, maar als dit het niveau wordt dat we in Frankrijk halen, gaan we die favorietenrol voor zeker niet waar maken.
 

U.G.

Well-known member
Courtois heeft idd een paar keer flink moeten strekken om het op 2-0 te houden tot aan de rust. Daarna vanwege de wissels en de obligate karakter van een tweede helft van iedere oefenduel trok Belgi? het nog redelijk recht, een gelijkmaker hing zelfs in de lucht. Namens Portugal vond ik Joao Mario voortreffelijk spelen, sowieso al het hele seizoen bij Sporting.
 

U.G.

Well-known member
Lijkt me vrij universeel en logisch toch, of gelden er misschien voor andere landen andere regels;)
 

Kielse Rat

Well-known member
Hetgeen we de voorbije maanden rekening mee moesten houden: is nu ook officieel bevestigd: Vincent Kompany geraakt niet fit voor het EK. Tuurlijk een aderlating, want een fitte Kompany is altijd een versterking, maar hoe vaak zien we die nog tegenwoordig?
 
Laatst bewerkt:

SanMark.

Well-known member
Hetgeen we de voorbije maanden rekening mee moesten houden: is nu ook officieel bevestigd: Vincent Kompany geraakt niet fit voor het WK. Tuurlijk een aderlating, want een fitte Kompany is altijd een versterking, maar hoe vaak zien we die nog tegenwoordig?

Meer dan 2 jaar eruit. Dat is wel bizar lang. Dat hoor je niet vaak.
 

Kielse Rat

Well-known member
Hij geraakt nooit terug volledig fit. Hij wordt altijd terug in de ploeg gegooid en dan is het na een paar wedstrijden opnieuw gedaan. Voor het verdere verloop van zijn carri?re is het geen slechte beslissing om nu eens wat langer te rusten. Hopelijk kan hij volgend seizoen eens zonder blessures spelen, anders zie ik het toch niet goed komen met hem. Lijkt mij wel dat Wilmots als het kan een plaats in zijn staf voor hem voorziet, want met zijn natuurlijk leiderschap heeft hij toch een belangrijke positie in de groep verworven.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Lijkt mij ook. Maasveld heeft volkomen gelijk. Je zei dat hij het WK niet ging halen.
 

Kielse Rat

Well-known member
De Rode Duivels spelen vandaag hun eerste oefenpot in Zwitserland. Door de vele blessures is achterin depanneert Witsel op de rechtsback. Voor de rest spelen wel de verwachte namen. Bij de rust staat het 1-1.
 

Batigoal

Well-known member
Thomas Vermaelen is geblesseerd geraakt op de laatste training in aanloop naar de oefenwedstrijd tegen Noorwegen. Het is nog niet bekend of hij het EK haalt. Met de blessures van Kompany en Lombaerts dus weer een ervaren centrumverdediger die afwezig is bij de Belgen. En gezien de kritiek die de onervaren Denayer kreeg is de verdediging het zwakke punt geworden van de Rode Duivels.
 

Max

Administrator
Forumleiding
Het is wonderlijk dat Vermaelen nog zoveel keer voor Belgi? is uitgekomen is uitgekomen. Om de haverklap geblesseerd.
 
Bovenaan