Ajax transfer topic

Status
Niet open voor verdere reacties.

Max

Administrator
Forumleiding
Wisselgeld voor Ajax. Die hebben ze al in de pocket zodra PSV de voorronde CL niet doorkomt.
 

Abubakari

Well-known member
Die zaakwaarnemer wil dus graag even de aandacht op Haller vestigen en noemt de naam Ajax even om andere clubs wakker te schudden. Ajax gaat geen 8 miljoen voor Haller betalen, sterker nog, Haller gaat helemaal niet naar Ajax.
 

Maasveld

Well-known member
Volgens Bild heeft Huntelaar een clausule in zijn contract staan dat hij komende zomer transfervrij naar Ajax kan.
 

JMD

Well-known member
Zo vlak voor Ajax - Utrecht zal Ajax wel heel kort even knipogen naar Haller, maar daarna weer snel vergeten. Je hebt Milik al, en bij jong Ajax nog Zivkovic. Onnodige aankoop zou Haller idd zijn.
 

Abubakari

Well-known member
Nou, dat is nog snel gegaan...

De transfer van Sebastien Haller van FC Utrecht naar Ajax is afgerond. De spits van FC Utrecht tekent een contract tot medio 2020 in Amsterdam.
Dat bevestigen beide clubs vrijdagmiddag. De 21-jarige Haller is de eerste aankoop van de Amsterdammers voor volgend seizoen.

Ajax en FC Utrecht doen geen mededelingen over de transfersom, maar de Franse jeugdinternational had een gelimiteerde transfersom van acht miljoen euro in zijn verbintenis, die liep tot medio 2017.

Volgens coach Frank de Boer voegt Haller iets aan zijn huidige selectie mist. "We hebben gekeken naar wat voor soort spelers we missen in onze huidige selectie. Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we zo nu en dan een bepaalde energie in het elftal missen."


"Met de komst van Haller hebben we nu iemand in huis die al die verschillende kwaliteiten verenigt ?n er een winnaarsmentaliteit aan koppelt. Hij laat niets aan het toeval over. Zowel binnen als buiten het veld. Hij is echt een voorbeeldprof."
 

Marinos

Well-known member
Hmm ik heb geen idee wat ik hier van moet vinden..

Overigens geloof ik dat Ajax boven een bepaald transferbedrag dit wel moet publiceren dus ik denk dat zn prijs nog wel mee valt.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan