Europa League 2015/2016

Janssen

Well-known member
Die rechtsachter heeft een slechte avond.

Uitblinkende Depay vernedert tegenstander: ‘Ik moest vechten tegen de tranen’

Andr? R?mer, verdediger van FC Midtjylland, had donderdagavond een verschrikkelijke avond toen hij met zijn ploeg op bezoek ging bij Manchester United. R?mer werd helemaal dolgedraaid door een excellerende Memphis Depay: hij werd keer op keer door zijn benen gespeeld, veroorzaakte een strafschop en kreeg een rode kaart.

“Ik moest na de wedstrijden tegen de tranen vechten”, sipt de arme verdediger tegen Bold. “Ik ben er kapot van en ik ga niet goed slapen. Memphis is de beste speler tegen wie ik ooit gespeeld heb. Ik ken geen betere speler, als hij zo speelt. Hij is mijn beste tegenstander, hij kan alles. Binnendoor, buitenom, om mij heen en hij is gigantisch snel.”

R?mer voelt zich ook wat in de steek gelaten door zijn ploeggenoten. “Natuurlijk had ik graag meer rugdekking gehad, maar ik was degene die voortdurend kapot werd gespeeld. Dan is het niet eerlijk om naar mijn ploeggenoten te wijzen. Mijn tweede gele kaart? Onnodig. Ik ga deze wedstrijd nog lang herinneren.”

Voetbalzone.
 

Kielse Rat

Well-known member
Leuke loting. Ook niet onhaalbaar voor Anderlecht.

Wat een waanzinnig slechte scheidsrechter gisteren in Olympiakos-Anderlecht, ongezien op Europees niveau. Een verdediger van Olympiakos moest gewoon 2x rood krijgen en die strafschop sloeg ook nergens op. In de verlengingen blunderde hij ook eens in het voordeel van Anderlecht, want Olympiakos had daarin een strafschop moeten krijgen. Het kan gewoon niet dat die nog eens mag aandraven in Europa na vanavond.
 

Forza AZ

Well-known member
Programma 1/8e finales heen:

10 maart
1900 FC Shakhtar Donetsk(Oek)-RSC Anderlecht(Bel)
1900 FC Basel 1893(Zwi)-Sevilla FC(Spa)
1900 Borussia Dortmund(Dui)-Tottenham Hotspur FC(Eng)
1900 Fenerbah?e SK(Tur)-SC Braga(Por)
2105 Villarreal CF(Spa)-Bayer 04 Leverkusen(Dui)
2105 Athletic Club(Spa)-Valencia CF(Spa)
2105 Liverpool FC(Eng)-Manchester United FC(Eng)
2105 AC Sparta Praha(Tsj)-SS Lazio(Ita)
 
Bovenaan