Ons Europees voetbaltopic

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Gevegt wordt lachwekkend. Locadia goed vinden en Propper slecht... Haha..

Propper speelde goed, net als Bruma en Zoet. Locadia is een drama, die moet je echt zo snel mogelijk lozen, want no way dat die de eerste spits van PSV kan worden als De Jong weggaat. Hendrix viel dramatisch in. Pereiro blijft veel te wisselvallig.
 

Susa

New member
Gemiste kans. Beter luister je gewoon naar wat gevegt en ik te vertellen hebben.

Ik neem trouwens niemand serieus hier.

Ik zal jullie nog wat voorspellen.

De zo bewierookte Hendrikxs van jullie is over 4a 5 jaar jaar volledig uitgeraast. Die jongen houdt zich nu meer dan staande omdat die momenteel conditioneel ijzersterk is maar in wezen is het natuurlijk niet meer dan een simpele draver. Zodra die nu meer 100% kan rennen gaat die naar naar Roda JC of zo. Nu zo naast zo'n Guardado lijkt het net alsof die nog kan voetballen ook.

Gevalletje Linskens van der Doelen

kenners zien dat...

Bij Daley Blind zie je het trouwens wel goed:duim:
 

gevegt

Well-known member
Dus bij Jorrit zit geen progressie meer en op zijn 25e is hij afgeschreven?
Dat waag ik toch echt te betwijfelen.
 

Batigoal

Well-known member
Jorrit Hendrix kwam gisteren wel zwaar tekort. Het is leuk voor de Eredivisie, maar laat hem eerst maar eens een jaar of 3 basis spelen bij PSV.

Nog schokkender dan het niet aan kunnen van het niveau vond ik overigens dat hij na de terechtwijzing van Bruma geen enkele interceptie meer durfde in te zetten.
 

Janssen

Well-known member
Hij deed niks goed in die 15 minuten maar om hem op basis daarvan af te schrijven gaat te ver. Ook niet echt lekker invallen bij ondertal in een CL wedstrijd tegen Atletico Madrid waar je middenveld al de hele wedstrijd scheef staat. Ga dan als 20-jarige de boel maar rechttrekken.
 

Balderas

New member
Hij viel echt niet best in maar dat had hij vooral aan zichzelf te danken. Ga nou niet in een ondertal even proberen bij je man weg te draaien of om deze uit te kappen. Bal ingespeeld krijgen, terugkaatsen of breed leggen, gewoon niet te veel risico in je spel leggen. Dat deed hij dus wel en dat koste PSV bijna een punt. Natuurlijk is het lastig invallen op zo'n moment maar daar moet je als speler ook op aanpassen.

Mara om hem nu direct af te schrijven?? Nee, dit kan bij veel jonge spelers overkomen. Ze wille zich te graag laten zien.
 

stc

Well-known member
Heb de wedstrijd bekeken in het stadion. De sfeer was uitstekend te noemen en er was veel strijd op het veld.

Er zijn een paar dingen opgevallen. Ten eerste Pereiro pakt twee uiterst domme gele kaarten, waardoor hij zijn teammaten in de steek laat. Hendrix viel slecht in. Narsingh was ook niet best gisteren. Zoet en Bruma waren gisteren de beste twee aan PSV zijde. De rest werkte hard.
De scheidsrechter had gisteren een aantal 'rare' beslissingen.

Verder had Lestienne veel eerder in moeten vallen.

Op sommige momenten combineerde Atletico zeer goed, waardoor PSV er niet aan te pas kwam. Verwacht derhalve een zware wedstrijd in Madrid.
 

Susa

New member
Ik schrijf die jongen absoluut niet af maar sommigen zien in hem al een vedette en een Nederlands elftal speler.

Hij is nog jong en we zullen wel zien wel hoe zal gaan met onze Jorrit. Maar het lijkt mij geen topper.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan