Premier League

Status
Niet open voor verdere reacties.

JMD

Well-known member
Ik wist alleen niet dat ouwe wijven ook zwanger konden worden maar goed, ze kunnen tegenwoordig een hoop dus waarom niet.
Je hebt toch die Italiaanse kliniek voor kunstmatige inseminatie waar in de jaren 90 een vrouw van 65 ofzo nog zwanger werd? Daar zal Janssen dus wel geweest zijn.
 

Maasveld

Well-known member
De voorbeelden die ik gaf over Depay, waren geen van allen 'minuten later', maar directe tegengoals door zijn mislukte of foute acties. Balverlies van Depay levert (te) vaak een tegengoal op.
Dus hij moet in het vervolg alleen maar risicoloos balletjes breed en terug gaan geven?
 

Satyr

Administrator
Forumleiding
Je snapt me niet geloof ik. Van mij mag Memphis 89 minuten en 59 seconden frank en vrij de risicovolle vleugelflitser uithangen. Maar die ene actie waar het niet kan, die moet hij er uit pikken. Er word wel heel cynisch op mijn posts gereageerd, maar het feit (ja echt) is dat Memphis te vaak aan de basis staat van tegengoals. Het zal Rooney niet gebeuren dat hij in de 89e minuut een bal onnodig verliest en daaruit een tegengoal valt.
 

Pascallovic

Well-known member
Gelukkig zijn de commentaren op Blind hier wel constructief. Maar goed Memphis speelt een fantastisch seizoen vanaf de bank.
 

zwammy

Well-known member
Die goal van Memphis had gisteren afgekeurd moeten worden, als je hem er zo amateuristisch in moet schieten kun je beter stoppen :)
 

Batigoal

Well-known member
De selectie van Man Utd is op dit moment zo'n zootje dat er voor Memphis voorlopig geen eer aan te behalen valt. Als hij slim is laat hij zich volgend jaar verhuren aan Stoke City ofzo om zich eerst daar eens in de basis te spelen, maar ik denk dat zijn ego dat niet toelaat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan